2777
2789

من چندین هفته هست دو ماه یه ماهه برگشتم به ورزش الان خودم ۱۶ ۱۷ سالمه ۱۰۰ کیلو اینا هستم قدمم ۱۸۳ ۱۸۲ ۱۸۴ اینا شاید باشه نمیدونم چیکار کنم داغونم مثلا با خودم میگم میخوام ورزش کنم صبح ها برم ساعت ۵، میام ساعت ۹ و نیم هم میخوابم با کلی ذوق ۵ بیدار میشم امروز دیدم هوا تاریکه صدای گرگ و سگ میاد تازه من مدرسه هم میرم بخوام قبل ساعت ۷ صبح برم ورزش شاید استرس بگیرم شما بگین چیکار کنم، ساعت ۶ عصر یا ۴ و نیم عصر هم میتونم برم ولی هی میگم صبح الان ۲ ۳ روزه نرفتم باز تازه قول هم میدم به خودم که هر روز ورزش کنم ولی نمیشه خدا نمیشه چیکار کنم هر روز برم و عذاب وجدان نگیرم چطوری فراموش کنم این وقفه ها رو و دوباره شروع کنم به هر روز رفتن؟ چطووررریییی ببخشید زیاد شد 

مرد هستم 

مدیتیشن(به طور منظم،چون با تنفس شکمی باعث لاغر شدن میشه)

به مدت ۳ روز صبح ۲ تا،ظهر ۲تا،شب هم ۲تا قاشق عسل بخور و هروقت هم خواستب آب بخور و هیچی دیگه نخور(بدنت پاکسازی میشه و کلا سبک میشی)

برو باشگاه

بعد از مدرسه برو پیاده روی

من حال خودمم ندارم مشتی.

مدیتیشن(به طور منظم،چون با تنفس شکمی باعث لاغر شدن میشه)به مدت ۳ روز صبح ۲ تا،ظهر ۲تا،شب هم ۲تا قاشق ...

ممنون از پاسختون، نه مشکل من اینه که دلم میخواد هر روز پیاده روی یا دویدن داشته باشم و اینکه باشگاه نمیرم حالا فعلا تمرکزم رو همین دو تا هست ولی اصلا نمیتونم هر روز برم

مرد هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

هر چهار روز یک بار دم کرده برگ سنا بخورید

بسیار اثر بخشه

ورزش کردن رو هم ترک نکنید

ورزش باید هوازی باشه همراه با تعریق...بدون تعریق بدرد نمیخوره...زیاد هم توی ورزش فشار نیارید به خودتون

موفق باشید

قبل و بعد از غذا یه ذره نمک بخورید

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

ممنون از پاسختون، نه مشکل من اینه که دلم میخواد هر روز پیاده روی یا دویدن داشته باشم و اینکه باشگاه ...

یه تایمی رو همیشه در نظر بگیر و ذهنت رو متعهد کن

مثلا با خودت بگو من از ساعت ۶ تا ۷ میرم پیاده روی یا فلان کار رو انجام بدم

من حال خودمم ندارم مشتی.

یه تایمی رو همیشه در نظر بگیر و ذهنت رو متعهد کنمثلا با خودت بگو من از ساعت ۶ تا ۷ میرم پیاده روی یا ...

وای قبلا میشد میرفتم ولی حالا بعد از مدرسه خوابم نمیبره کسالت دارم اکثر اوقات نمیدونم چیکار کنم و به خاطر همین کسالت اون روز نمیتونم به برنامه ورزشی پایبند باشم😭ومیشم یه خیکی

مرد هستم 

وای قبلا میشد میرفتم ولی حالا بعد از مدرسه خوابم نمیبره کسالت دارم اکثر اوقات نمیدونم چیکار کنم و به ...

اولی از همه سعی کن عزت نفس داشته باشی

یه برنامه هست به اسم گنج حضور

سعی کن حداقل نیم ساعت تایم بذاری که ببینیش هم ذهنتون متعهد میکنه و هم ارادت میبره بالا

واقعا معجزه‌ست

من حال خودمم ندارم مشتی.

اولی از همه سعی کن عزت نفس داشته باشییه برنامه هست به اسم گنج حضورسعی کن حداقل نیم ساعت تایم بذاری ک ...

یعنی میتونم هر روز برم؟ اگه شبا زودتر بخوابم؟ من شبا خداروشکر فعلا زودتر خوابم میبره میشه

مرد هستم 

یعنی میتونم هر روز برم؟ اگه شبا زودتر بخوابم؟ من شبا خداروشکر فعلا زودتر خوابم میبره میشه

صدرصد

بجای اینکه تایم رو الکی بگذرونی برای خودت وقت بذار

از همین الان شروع کن و سراغ کارهات برو و با برنامه ریزی پیش برو

من حال خودمم ندارم مشتی.