2789
عنوان

طلا یا خونه

160 بازدید | 22 پست

سلام خانوما .من یه خوده طلا دارم خونمون هم اجاره ایه بعد میگم بفروشم خونه اماده بشه .مامانم و خواهرام میگن نفروش ولی بنظر خودم خونه از طلا واجب تره . شوهرم هم بنده خدا خیلی تلاش میکنه ولی خب تو این اوضاع بیشتر ا این نمیتونه . نظر شما چیه

خدایا شکرت 

سلام بانو طلاهات به قیمت خرید خونه میرسه ؟

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خونمون داریم می‌سازیم یکمش مونده

خب پس اگر به نامت میزنع و دونگ میده بفروش ..خودت ببین اخلاق شوهرت این مدت چی بوده 

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

اگه چیزی به نامت میشه بفروش وگرنه نه.

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

خب پس اگر به نامت میزنع و دونگ میده بفروش ..خودت ببین اخلاق شوهرت این مدت چی بوده

پنج ساله عزیزم .خودمم راستش به فکر به اسم زدن نیستم دیگه برا بچمه 

خدایا شکرت 

پنج‌ساله دنبالشیم تموم نمیشه الان که تقریبا دوساله عروسی کردیم بازم هرچی خرجش میکنیم فایده نداره چون نمیزاشتن طلاهامو بفروشم ولی الان دیگه خودم سخت گرفتم که نمیخوام و خونه واجب تره.طرف ما خیلی طلا دوستن 

خدایا شکرت 

پنج ساله عزیزم .خودمم راستش به فکر به اسم زدن نیستم دیگه برا بچمه

به نام شوهرتع عزیزم .نه برای بچه ت .اراده کنه می‌تونه بفروشه و بهتم خبر نده حتی به نام کسی دیگه بزنه ..میخوای دلسوز باشی بگو به اندازه ی پول طلاها دونگ بزن به نامم که بعداً به نام بمون بزنم 

تو سایت کم کاربر نداریم که خونه به نام شوهرشه و هیچ اختیاری تو زندگی نداره 

به نام شوهرتع عزیزم .نه برای بچه ت .اراده کنه می‌تونه بفروشه و بهتم خبر نده حتی به نام کسی دیگه بزنه ...

نمیدونم ما تو روستاییم و معمولا کسی اینکارو نمیکنه

خدایا شکرت