ی اتیمه تو فاز این انیمه heavens official blessings ) یا (استاد تعالیم شیطانی ) معرفی میکنید؟ من اون وایب سنتی چینیش رو خیلی دوست داشتم نمونه ای داره بگید ؟
مانهوا های چینی خیلی بیشتر از انیمه های چینی هستن میتونی بخونیشون
منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مآنهوا بله ولی انیمه هاشون خیلی خوشگله نوع انیمیت کردنشون . واقعاااا ازین دو تا وایب خوبی گرفتم
اره انیمه هامون خیلی خوشگله ولی متاسفانه چین زیاد انیمه نمیده بیرون، سریال چینی چرا نمیبینی؟ تقریبا هزارتا سریال تو همین ژانری که میخوای داره ،از روی رمان و مانهواهاشون میسازن
منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️
اره انیمه هامون خیلی خوشگله ولی متاسفانه چین زیاد انیمه نمیده بیرون، سریال چینی چرا نمیبینی؟ تقریبا ...
ممیدونی سریال های چینی ی چیزی که داره بخاطر وایب اساطیری بودنش گاها خیلی تخیلی میاد به نظر آدم . همین استاد تعالیم شیطانی یگ سریال کامل و جامع تر از رمانش هم داره ولی دیدمش اصلا نتونستم ارتباط بگیرم . ولی به قول شما بازم میرمدنبالشون میگردم ولی ای کاش انیمه های بیشتری تولید کنن . بنظرم کارشون از ژاپن هم صد هیج جلوئه اینو قشنگ از (اتاق فرار آیو ) و لینک کلیک فهمیدم
ممیدونی سریال های چینی ی چیزی که داره بخاطر وایب اساطیری بودنش گاها خیلی تخیلی میاد به نظر آدم . هم ...
دقیقا منم خیلی چین رو قبول دارم دوست دارم انیمه های بیشتری بده بیرون ولی متاسفانه یا رمان یا مانهوا یا سریال ها هستن، که خب راستش سریال های چینی اوایل برای کسایی که شروع میکنن یکم عجیب و غیر قابل باور هست اما کم کم طرف جذبشون میشه، نمیدونم دنیاهای احساسیشون و رویاییشون خیلی فراتر از یه چیز الکیه😅
اارهههه مخصوصا اونایی که به ژاپنی عادت کردن وقتی چینی به گوششون میرسه یکهو اصلا جا میخورن . منم اینط ...
آره واقعا چیزاش خیلی خوشگله😁👌
من چیزی که دارم توبیمارستان ها و اطرافیان میبینم رو میگم حتی مریضی هایی که عوارضشون ده سال دیگه اذیت هاشو شروع میکنه .الان ببین دختر ۲۸ ساله پوکی استخوان داره این که الان واسش مشکل ایجاد نمیکنه بذار چند سال بگذره .یا همین فست فود و قهوه و ...فشار خون وتپش قلب میاره هی شخص به روی خودش نمیاره یهو حالش بد میشه پیگیری میکنه میبینه قلب بهش فشار اومده ضخیم شده کلیه فشار اومده کم کار شده .
[QUOTE=400525254]وواقعا یادم نیست برای چه تاپیکی گفتید اینو . بحثمون سر چی بود ؟ همون طول عمر ؟ خوب ...
ااهااا آره منم اونو داشتم تایپ میکروم بسته شد . ببین من میدونم سبک زندگی ها بد شده ولی میانگین عمر واقعا زیاد شده الان بزن نت هم تو کتاب های رسمی اومده . الان ژاپن با صدر جدل ۸۲ سال هستش و ایران حدود ۷۶.۵ سال هستش . واکسیناسون بهداشت عمومی غذا های فرآوری شده شاید وجهات بدی داشته باشن ولی باعث شدن میانگین جهانی تو چارت بهداشت تو ابعاد جهانی حدود ۴۰ سال بیاد بالا