2777
2789
عنوان

انیمه بین ها بیان

41 بازدید | 10 پست

ی اتیمه تو فاز این انیمه heavens officialblessings ) یا (استاد تعالیم شیطانی ) معرفی میکنید؟ من اون وایب سنتی چینیش رو خیلی دوست داشتم نمونه ای داره بگید ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

می دونستی این انیمه یک سریال چینی داره؟ سریال فوق العاده است

اارههههههه دیشب یک قسمتش رو دیدم ووشیان خیلی خوشگل بود ولی لانژان خیلی عجیب بود😖 کلا سریال رو زیاد ارتباط نمیگیرم ولی انیمش رو خیلی دوست داشتم .  طبقات رسمی بهشت که دیگه عالییییییییییییی بود

اارههههههه دیشب یک قسمتش رو دیدم ووشیان خیلی خوشگل بود ولی لانژان خیلی عجیب بود😖 کلا سریال رو زیاد ...

حتما همه اش رو ببین سریالش فوق العاده است تنها سریال چینی هست که هیتر نداشته رکورد شکنی کرده

یکم گیج کننده هست اولش هاش ولی فووووووق العاده است

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💖💖💖

حتما همه اش رو ببین سریالش فوق العاده است تنها سریال چینی هست که هیتر نداشته رکورد شکنی کردهیکم گیج ...

اره سعی میکنم خودمو بشونم پاش چون منم سر اون طلسم ببره یکم سر انیمه گیج شدم .  خدا کنه بازم ازین انیمه ها درست کنن بیناموسا عاشقشون شدم

اره سعی میکنم خودمو بشونم پاش چون منم سر اون طلسم ببره یکم سر انیمه گیج شدم . خدا کنه بازم ازین انی ...

راستی واقعا هم جنس گرایی داره توی انیمه یا فقط توی کتاب اینطوره؟

توی سریال حتی نمی ذاشتن توی طول فیلم برداری اون دو تا کنار هم بشینن

راستی واقعا هم جنس گرایی داره توی انیمه یا فقط توی کتاب اینطوره؟توی سریال حتی نمی ذاشتن توی طول فیلم ...

بببین تو رمانش این دو تا ی رابطه دوستی خیلی عمیقی دارن ولی چون ال جی بی تی تو چین ممنوعه اینو حق ندارن تو اثارشون نشون بدن . اون طبقات رسمی بهشت رو که گفتن چون اینا نیمچه خدان پس  معنویه . برای لان ژان و ووشیان هم می‌کن ی چیز مثل شمس و مولانان که برادر معنوی هستن .ولی واقعیتش من حس میکنم یکم خیلی عمیق تر بود . ولی نمیدونم‌چرا ترجیح میدم دوستی خیلی عمیق دد نظر بگیرم

بببین تو رمانش این دو تا ی رابطه دوستی خیلی عمیقی دارن ولی چون ال جی بی تی تو چین ممنوعه اینو حق ندا ...

می دونم رمانش رو دارم پی دی اف هستش

ولی میگن هم جنس گرایی داره و من بدم میاد