2821
2789
عنوان

فیلم پیر پسر

1338 بازدید | 39 پست

چی بود واقعا روانم بهم ریخت😭😭😭😭

اون جنازه قبلی که دفن بود مادر رضا بود یعنی؟

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره مرده روانی بود بخاطر اینکه شک داشت به زنش زنشو کشت

چقد دلم برا رضا سوخت

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
اره،ولی اخرش نفهمیدم رضا بچه خودش بودیانه

منم نفهمیدم 

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

اره،ولی اخرش نفهمیدم رضا بچه خودش بودیانه

بوه خودش بود چون همه هم میگفتن شبیه پدرشه.به زنش الکی شک داشته و کشته بودش

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

خسرو کی بود؟همون غمخوار که سمساری داشت؟هرکی میدونه جواب بده

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
رضا مرد یا نه؟

آره

من فکر کنم مادر رضا بود الکی میگفت رفته خارج 

خودش کشته بودش اگر زنده بود حتما ی سراغی از بچه اش میگرفت دیگه

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

خسرو کی بود؟همون غمخوار که سمساری داشت؟هرکی میدونه جواب بده

یه سوال دیگه اضافه شد برام😂😂😂

من فکر کنم مادر رضا بود الکی میگفت رفته خارج خودش کشته بودش اگر زنده بود حتما ی سراغی از بچه اش میگر ...

آره