2821
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 23 پست
فدات شم روح رفتگان شماهم شاد ..خدا عزیزانتون حفظ کنه به خدا قسم به جون دوتا بچه هام قسم برای حاریم خ ...

اینا نمک نشناسن خودتو ازشون بگیر 

بزار بفهمن نمیتونن هر کاری بخوان بکنن باز تو همون مهربون همیشگی باشی براشون

وای خونم خشک شد از حرص

👋👋👋👋👋جان جدتون لایک نکنید👋👋👋👋👋

بعضی وقتا بغضم میگیره چرا باهام اینجوری رفتار میکنن خواهر شوهرم و خیلی دوست داشتم احترام میزاشتم هرج ...

پهشونو ببر از زندگیت

والا من حامله تم انقدر حرصم نده😆😂

👋👋👋👋👋جان جدتون لایک نکنید👋👋👋👋👋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

روح مادرت شاد یه ذره سیاست تو تربیتش نیست🙈عزیزم صحبت نیاز داشتن نیست بحث احترامهچه طور به خودشون اج ...

نمیدونم چرا هنوزم نمیدونم چرا اینجوری میکنن از من بدشون میاد چون شوهرم دوستم داره ....مثلا داشتم با حاریم حرف میزدم کلش و کرد تو گوشی شوهرم گوشیو گرفت گفت زن من داره باهات حرف میزنه شعور داشته باش گوش بده یه شوهرم گفتم عزیزم عب نداره گفت چی عب نداره فکر کرده کیه دوساعت داشتم میدیدم نه تو کارا کمکت میکنه نه محل به حرفات میده اونجا قهر کرد خودشون میدونن شوهرم از کسی که بهم بی احترامی کنه بدش میاد رک حرف میزنه

تعجب می کنم به شما تو ساده ترین مساله احترام گذاشته نشده چرا شما می خواید احترام بذارید؟ فکر نکنید با این کارها ادب میشن اتفاقا برعکس گستاخ تر میشن. کسی از شما توقعی نداره حتی همسرتون 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
تعجب می کنم به شما تو ساده ترین مساله احترام گذاشته نشده چرا شما می خواید احترام بذارید؟ فکر نکنید ب ...

راست میگید عزیزم اخه میدونین از اول احترام گذاشتم بعد یه بی احترامی هم کنم خود خوری میکنم هرچقدرم طرف مقصر باشه 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز