2777
2789

سلام بچه ها من از دیروز رژیم فستینگ ۱۴/۱۰ گرفتم تازه ۳ تا گردو خوردم بعد عذاب وجدان گرفتم که نکنه چاقم می‌کنه همین یک بار فقط خوردم دیگه نمی‌خورم ولی من می‌خوام بدونم این ۳ تا گردو چقدر کالری داره؟

تو تنها دلیل ادامه دادن این دختری :) sh💍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی فست هستی دیگه نباید چیزی جز آب و قهوه ساده بخوری. فست یعنی روزه. شما روزه ت رو شکستی دیگه چکار به کالری داری

از خون جوانان وطن لاله دمیده  / در ماتم سرو قدشان سروها خمیده
وقتی فست هستی دیگه نباید چیزی جز آب و قهوه ساده بخوری. فست یعنی روزه. شما روزه ت رو شکستی دیگه چکار ...

نه نشکستم از دیشب ساعت ۸ تا ۱۰ صبح هیچی نخوردم که شد ۱۴ ساعت دیگه بعد ده صبح مجازم تا ۸ شب دوباره چی بخورم که میشه ده ساعت

روزانه یک الی دوتا در وعده های صبحانه یکی در وعده ناهار یا شام یکی

خب یعنی ۳ تا زیاد بود؟😢 همین یک بار که خوردم یعنی چاقم میکنه؟

رژیمت رو از کجا گرفتی

از گوگل اصلا محدود نیست رژیمم فقط همون ۱۴ ساعت رو هیچ نخورم فقط آب و چایی ،بعد تو تایم غیر فست همون ۱۰ ساعت که میشه مجازم بخورم ولی کم 

عیبی نداره درضمن فست 12 12 خیلی بهتره کمتر آسیب میزنه بهت

من ۲۰ روز تا ۳۰ روز می‌خوام بگیرم فقط واسه اینکه ۴ تا ۵ کیلو کم کنم بعدش دیگه چند وقتی یک بار فست میکنم

خب یعنی ۳ تا زیاد بود؟😢 همین یک بار که خوردم یعنی چاقم میکنه؟

نه با یک بار که چاق نمیشی همین ناراحتی و استرس که الان داری چاقت میکنه

راستی فست چندساعته گرفتی و چطوریه منم فست گرفتم میخوام ببینم مال تو چطوریه؟