2777
2789
عنوان

حالم خرابع

82 بازدید | 7 پست

رفیقم گفت میخای زینب کنارت باشم یانه گفتم نه 

بخدا نمیدونم اخلاقم چرا همچین شذه همه باعث میشم ازم دور شن ... اخلاقم گوه شده :) خیلی کنارم بود مثل یه برادر من ریذم بهش .... و رفت گفت زینب  فقط تو بدبختی نداری همه دارن گفتم نمیخام از روی ترحم کنارم باشی .. گفت فکرت خرابع .... من همچین ادمی نبودم خانما افسردم وسواس فکری دارم همرو از خوذم دور میکنم الانم بهش گفتم برو خیلی هواموداشت مثل یع برادرکنارم. بود ولی یه افکاری میاد تو ذهنم ... و باعث میشع به طرف یگم و دلسرد بشه حالم بذه........فک میکنم هر کی پیشمه از روی ترحمه .. و زود به ادما دل میبندم 

الهی عزیزم برات صلوات میفرستم ، خدا بهت آرامش بده❤️

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برادرم بود واقعی نه ولی مثل برادر هوامو داشت

همون بهتر قطع کردی 

یه دختر و پسر هیچوقت نمیتونن دوست باشن 

مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          

چقدر بدم میاد از برادر نماها خواهر نماها ول کن بابا بردار چیه آخه

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی