2777
2789
عنوان

باهمکارای خانومتون میرید مسافرت

127 بازدید | 14 پست

مثلا بیست تا خانوم باهم..بنظرتون خوش میگذره؟ من اصلا علاقه ندارم با ادمایی ک نمیشناسم برم سفر.. بخصوص همکار.بیشتر مسافرت دونفری رمانتیک دوس دارم..تااینک اینهمه خانوم.. نمیدونم حوصلم نمیکشه. نظرتونو میگین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا همکارای شوهر من خانم و اقا پاشده بودن رفته بودن پیک نیک 

چه معنی داره چند تا زن و مرد غریبه که تازه کارشونم دائمی نیست پا شن برن خوش و بش 

البته تو جمعت زنونس چه اشکالی داره بری 

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باغریبه اصلا یه املت هم نمیخورم چه برسه مسافرت

وای لایککککک. بخدا فک کردم افسردم.. اخه بقیه چنان دوس دارن برن.. من میگم اخه اینهمه زن بریم بشینیم ک چی.. ترجیح م مسافرت باجنس مخالفه. اونم دوتایی😁

والا همکارای شوهر من خانم و اقا پاشده بودن رفته بودن پیک نیک چه معنی داره چند تا زن و مرد غریبه که ت ...

اونک اصلا.. ینی خوش میگذره ها ولی مردم ما فرهنگ وجنبشو ندارن.. پس بهتره با پارتنر خودت باشی.. 

منم همینطوراز مسافرت با خانوما زیاد خوشم نمیاد

لایک. من همکارامو دوس دارما..خیلی اوکیم.. ولی دست خودم نیس میگن بیا فلان مهمونی یا مسافرت زنونه اصلا دوس ندارم بهم خوش نمیگذره فقط میخام فرارکنم

من اصلا حوصله کسیو ندارم فکن ۲۰ نفررررر فقط دوتا از دوستای شوهرم انند گاهی بااونا میریم بیرو ...

خخخخ. منم اصلا حوصله ادمای جدیدو ندارم.. و کلا میخام ارتباط م محدود باشه با سه چهارنفر بحرفم.. حوصله ادمای مختلفو ندارم. اخه چنان با ذوق میخان برن سفر.. گفتم نکنه من افسرده هستم.. یامشکلی دارم.. درحالیکه سفرشخصی با پارتنرو خ دوس دارم