2777
2789
عنوان

من ی زن شاغلم ولی

319 بازدید | 40 پست

من ی دختر شاغل و مجردم

فعلا نمیتونم بگم بعد ازدواج و بچه دار شدن شاغل میمونم یا استعفا میدم باید همون موقع تو موقعیت باشم تا بگم(چون ازنظر من بدن و روحیه زن مناسب کار بیرون و سختیاش نیست اینجوری ساخته نشده این نظر منه نمیگم قطعا درسته)

ولی

چرا خانمای شاغل به خانم های خانه دار توهین میکنن؟!

چ دلیل داره این کارتون؟هر کی با توجه ب شرایط زندگی-جسمی-روحی و هزارتا چیز دیگه تصمیم میگیره بره یا نره

چرا زنای خانه داری ک شغل مادری و خانه داری و دارن مسخره میکنید؟!

نکنید به ادم ها حس ناکافی بودن ندید لطفا

_منم یه دختر کولی/هم قبیله ی لیلی_

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهمیت نده ادمابه اندازه کمبوداشون بقیه ازارمیدن اگرهرادمی درهرجایگاهی ازخودش راضی باشه نمیادبقیه بکوبه متاسفانه دعواشاغل وخونه دارتواین سایت همیشگیه میبینی یکنفرمیادتوهین میکنه بقیه کوتاهی نمیکنن این وسط یه عده بیگناه توهین میشنون

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

کسی تمسخر نمیکنهمستقل بودن برای آینده خودشونه

چرا من دیدم تو اطرافیانم و تو همین سایت خیلیا هستن ک مسخره میکنن

عزیزم شرایط ادما باهم متفاوت 

من واقعا ندیدم زن شاغل زن خانه دار رو مسخره کنه

همین تاپیک شما به قصد دامن زدن به اختلاف دو سبک زندگیه

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

خانمای شاغل رو یه ماه بزاری توخونه بچه داری وخانه داری کنن میگن غلط کردیم اونایی ک توهین میکنن مجردن ...

والا بچه داری و خانه داری و شب بیداری همه چی را هم داریم فقط مجرد که شاغل نیست

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
چرا من دیدم تو اطرافیانم و تو همین سایت خیلیا هستن ک مسخره میکننعزیزم شرایط ادما باهم متفاوت

تمسخر که کار درستی نیس

در هر دو جایگاه وجود داره

خانم های خانه دار هم اینجا شاغلا رو به تمسخر میگیرن

ومنی که 

متاهلم 

خانه دارم 

مادرم 

۳ جا هم شاغلم 

🫠

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

ندیدم تا حالا همچین چیزی که شاغل به خانه دار توهین کنه

همه مون اول خانه داریم بعد شغل دیگه هم داریم

هرکار مفیدی در جای خودش ارزشمنده

خانه داری از سخت تریناست و پایان نداره متاسفانه

همیشه کار هست چراااا...

من واقعا ندیدم زن شاغل زن خانه دار رو مسخره کنههمین تاپیک شما به قصد دامن زدن به اختلاف دو سبک زندگی ...

هرطور دوست دارید فکر کنید

من واقعا ندیدم زن شاغل زن خانه دار رو مسخره کنههمین تاپیک شما به قصد دامن زدن به اختلاف دو سبک زندگی ...

همینجاباش شروع میشه البته ازهردوگروه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖