2777
2789

تو دانشگاه 

همه با هم حرف میزنن با من نه.

با هم دوستن با من نه.

ی لحظه رفتن اومدم دیدم رو صندلی من کاپشنشو آویزون کرده.

منم رفتم صندلی کناری

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

فکر نکنم دلیل هاصی داشته باشه

مگه تو دانشگاه صندلی مشخص داره هرکس؟😬

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بیخود کردی رفتی باید کاپشن رو میذاشتی صندلی بغلی و میگفتی این کاپشن کیه ؟؟؟ بلند هااا  هر کی میگفت من میگفتی صندلی منه اینجا گذاشتم صندلی بغلی....چون ساکتی کسی نمیبینتت بلند توی جمع صحبت کن عزیزم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نکنم دلیل هاصی داشته باشهمگه تو دانشگاه صندلی مشخص داره هرکس؟😬

کیفم رو گذاشته بودم

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

کیفم رو گذاشته بودم

واا خب میشستی همونجا دیگه

کاپشن طرف رو میگذاشتی صندلی کنار😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بیخود کردی رفتی باید کاپشن رو میذاشتی صندلی بغلی و میگفتی این کاپشن کیه ؟؟؟ بلند هااا هر کی میگفت م ...

آخه اره کاش میگفتم 

الان دارم حرص میخورم 

ازشون متنفرم

ی سرم حرف میزنن 

واا خب میشستی همونجا دیگهکاپشن طرف رو میگذاشتی صندلی کنار😂

انقد بدن اینا 

واا خب میشستی همونجا دیگهکاپشن طرف رو میگذاشتی صندلی کنار😂

قبلا با پا میزدن به صندلیم 

چقد پر رو هستن

فک میکنن چون خشگلن میتونن هرکار کنن

عزیزم منم خیلی وقتا جا نیست رو صندلی خودم کاپشن بزارم. میزارم رو صندلی جلویی دوستام که کیف ندارن(البته اجازه میگیرم) بهش تکیه میدن. شاید واسه همین گذاشتن وقتی کیف گذاشته بودی خب چرا جاتو عوض کردی

بیخود کردی رفتی باید کاپشن رو میذاشتی صندلی بغلی و میگفتی این کاپشن کیه ؟؟؟ بلند هااا هر کی میگفت م ...

دیگه گفتن و دعوا کردن نداره. فقط کاپشن می زاری صندلی کناری و سر جات می شینی ،همین !

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

دیگه گفتن و دعوا کردن نداره. فقط کاپشن می زاری صندلی کناری و سر جات می شینی ،همین !

دعوا نیست کهههه گفتم اطلاع بده بلند توی جمع صحبت کنه و بگه این مال کی بود بعدش بگه گذاشتم کاپشن رو صندلی بغلی و با اعتماد به نفس باشه...داره میگه هیشکی توجهی نمیکنه به این انگار که این نیست

قبلا با پا میزدن به صندلیم چقد پر رو هستنفک میکنن چون خشگلن میتونن هرکار کنن

بعضی ها عادتشون هست تیک عصبی دارن.  اگه اذیتی راحت بگو پات نزن به صندلی ام

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.