2777
2789
عنوان

دوست دختر شوهرم

1639 بازدید | 33 پست

حالا ما هنوز طلاق نگرفتیم

ظاهرا رابطشون شکراب شذه

زنگ میزنه فامیلای شوهرم بهشون میگه به فلانی بگید تکلیف منو مشخص کنه

یعنی شوهرم بلاهایی سرم آورده با کاراش

امیدوارم دونه به دونه همینجوری سرش بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارش آزاد یا دولتی

چه ربطی داره 

با صدای پریناز ایزدیار بخونین😂

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
چه ربطی داره با صدای پریناز ایزدیار بخونین😂

🤣🤣🤣🤣

شاید دولتیا زودتر تکلیف روشن میکنن

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

پس صبر کن طلاق نگیر شاید این دختر از سرش دست برداره و بعد شوهرت خوب بشه

چرا باید چیزی رو که بالا آورده باز بخوره بلانسبت اسی بعد چون دختر ولش کرده برگرده به اسی اسی بلید قبولش کنه !!؟؟وای پس غرورتون چی میشه 😵😵😵😵

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

نگران نباش عزیزم اون همچین عزیز میشه بعدا 

من یه پسرخاله دارم مجرد بود رفت یه زن با یه بچه کنارش گرفت با این که خانوادش مخالف بودن ، دخترخالم بهش زنگ زده بود گفته بود گورتو گم کن اونم گفته بود به حرص تو هم که شده میام زن برادرت میشم حالا ببین 

الان ازدواج کردن دوتا بچه از پسرخالم داره 

میاد میره همه ازش میترسن چون سلیطه هستش اگه یه حرف بهش بگی ده تا بهت میگه ، پسرخالم بچه هارو نگه میداره این ماشینو برمیداره میره با دوستاش شمال 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
نگران نباش عزیزم اون همچین عزیز میشه بعدا من یه پسرخاله دارم مجرد بود رفت یه زن با یه بچه کنارش گرفت ...

آره پرروها اکثرا برنده و خوشحالن😂😂

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.