2777
عنوان

همسایه ی تمیز

1352 بازدید | 81 پست

من طبقه ی پایینیمون یه خانم تقریبا چهل ساله ست که خیلی تمیزه وقتی میرم خونه شون حس خوبی میگیرم ازش ...همیشه خونه ش مرتب و جمع و جور و تمیزه ...با وجود اینکه دو تا بچه هم داره ...چه از قبل خبر داده باشی و چه نداده باشی  باز هم تمیزه و جمع و جور ...یه بار نشد که یه دونه آشغال کوچولو رو فرش باشه یا یه بار سینکش ظرف کثیف داشته باشه یا حتی یه کوچولو گرد و خاک رو وسایلش باشه ...همه چیززززز مرتب ...غذا همیشه آماده و گاز تمیز ...با سلیقه و گلدون های طبیعی و سرحال ...بچه هاش همیشه مرتب و تمیز ...موهای بچه هاش یکبار هم نشده نامرتب و بافته نشده باشه ...لباس های بچه هاش همیشه برق میزنه ...ماشاءالله بهش ...واقعا بعضی مردها از زن شانس میارن ...خونه ش همیشه بوی عشق میده و گرمای زندگی داره ...احسنت بهش ماشاءالله بهش ...

اینطور زن ها پر از انرژی مثبت هستند ....شما هم اگر خواستید از زن های این مدلی اطرافتون بگید تا روحیه بگیریم و انرژی ،😍😍

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

منم خیلی دوس دارم خونم همیشه تمیز و مرتب باشه ولی وسواسی امونمو برید انقد تو فکر نجسات و اینا میرم کلا انرژیمو میزاری واسه شستن خودم به خودم میام میببنم شب شده و کل انرژیم رفته نمیدونم چیکار کنم چجوری ترک کنم این اخلاق گند رو خسته شدم

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
جاری منم خیلی به تمیزی اهمیت میده ولی خودشوداغون کرده ازبس سابیده

نه این اتفاقا اصلا خودشو اذیت نمیکنه 

کل چون برنامه ریزی داره و رو اصول کاراشو انجام میده در نتیجه خسته هم نمیشه چون اصلا نمیزاره کثیف بشه که بخواد مدت طولانی تمیز کنه و خسته شه...

در ضمن به خودش هم میرسه ...صبح زود بیدار میشه نماز میخونه بچه هاشو راهی مدرسه می‌کنه ناهار. می‌پزه کتاب میخونه به پوست و موهاش میرسه روتین پوستی داره ....کلا به قول خودش عاشق خونه داریه 

حالا من شاغلم دو با دو تا بچه کوچیک خونم ترکیده، تا میام یه قسمت رو تمیز کنم و برم سراغ بعدی ، قسمت ...

خب عزیزم کار خونه خودش یه پروسه ی سنگینه 

شما که بیرون هم کار می‌کنی خیلی سخت تره 

خدا قوت بهتون 

منم خیلی دوس دارم خونم همیشه تمیز و مرتب باشه ولی وسواسی امونمو برید انقد تو فکر نجسات و اینا میرم ک ...

شما مثل زندایی منی اونم ۶۰سالشه باز همونجور از خونش چرک میباره ولی وسواس خخخخ