2777
2789
عنوان

ازدواج زوری

237 بازدید | 19 پست

دوستان من خواستگار همیشه داشتم و خواهرم فرد حسودی بود کلا دوس نداشت وارد رابطه ای شم

سر همین کارا یبار زوری جای اشتباه دادنم بچه بودم ۲ هفته ای طلاق گرفتم

۸ سال میگذره مقاومت کردم باز چنین بلایی سرم نیاد

ینی اینقدر خواستگار خوب داشتم همه رو بهم زد

الان ۲۴ سالم شده

میترسم اینقدر تحمل کردم باز همون بلا سرم بیاد

فک کنید همیشه کلی مورد خوب باشه و بخاطر بدخواهی همخون خودت بین اون همه ادم جای اشتباه بفرستنت بعد دوباره مطلقه شی

دلم میخواد قرص بخورم خودکشی کنم چرا اینکارو بام میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو تو رابطه

ولی بند به اب ندی

میترسم بازم بد شد بگی چون خواهرم نمیخواد خوشبخت بشم

فرمون زندگیت رو به دست بگیر

دختر ناز

من روزه می گیرم اما اگه نمی گرفتم هم بیرون چیزی نمیخوردم این فرق مذهبی و غیر مذهبی نیست این فرق باشعور و بی شعوره. من روزه می گیرم و مطمئنم وقتی گرسنه ام سلول های سرطانی بدنم دارن تجزیه میشن. من روزه می گیرم و اتفاقا دم دمای افطار هوس دوچرخه سواری میکنم ، شاید اگه کسی منو ببینه فکر کنه روزه نیستم ولی من روزه ام!خودم اگه بی حجاب ببینم اصلا فکر نمیکنم روزه نیست همینطور که بی حجاب های ترکیه و مصر اناشید مذهبی میخونن و من وقتی میبینمشون حس میکنم ایمانشون خیلی هم از من بیشتره. من روزه می گیرم و وقتی دخترهای سیگار به دست رو تو ماشین پسرای غریبه تو کوچه پس کوچه های پرت میبینم معلومه از تفاوتی که دارم خوشحال میشم اما خوشحالی از اخلاق و تربیت و سبک زندگی متفاوت خوشحالی بی سر و صداست مثل شادی کاذب جلب توجه نمیکنه ، درونیه ، تو قلبت ، نیازی به گفتن هم نداره ولی از بس میبینی اونها ادای شادی درمیارن و نقش بازی میکنن تا بقیه هم مثل خودشون بشن میگی بگم. فعلا خدافففففظ🌸🩷😂 امضای قبلیم یک عدد چپی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

بدون حرف کسی طرف رو در نظر بگیر عزیزم خودت نگاه کن بشین بنویس بعدم نظرتو بگو خودت شخصا هم با خانواده ...

قشنگم ۸ سال میگذره

چ شغلی چ ازدواج چ هر چیزی مجدد ضربه کوبوندن بم

من چجور برای بار دوم دوباره میتونستم انتخاب کنم وقتی خواهرم دردسر درست میکرد؟ 

کل خواستگارام وقتی کدورت درست میکرد دیگ درست نمیشدن یا یجورایی من دیگ دلم نمیخواست هی حس میکردم رابطه مشکل داره با کرمی ک اون ریخته حسمم اشتباه نبود سابقه دارم همشون خراب میشن

ی خواهر چقدر بد ذات میتونه باشه خونه نشینت کنه خواستگاراتو هم بهم بزنه و ول کن نباشه

اونم ازدواج مجدد باشه

خواهرت چند سالشه؟من نمیفهممخواهر شما چجوزی باعث شد که به اشتباهبه ادم اشتباه بعله بگی

۳۰

میشه عزیزم وقتی پدر مادر میدون بدن حمایتشم کنن میتونن

مثلا زنگ و پیام میدن ب طرف

یا مثلا میشینن پیش پدر مادر دو بهم زنی میکنن

بعد اخرش اینقدر نمیذاره تا مجبور میشی بری جایی ک اصن نباید بری و مناسب نیست

الان ۸ سال مقاومت کردم مگ ول میکنه؟ میتونم باز مثل اونموقع خودمو بدبخت کنم؟ 

چقدر دلم خودکشی میخواد

برو تو رابطهولی بند به اب ندیمیترسم بازم بد شد بگی چون خواهرم نمیخواد خوشبخت بشمفرمون زندگیت رو به د ...

اجی جان یکی دو نفر نبودن

من خواستگارم همیشه زیاد بوده

کلا هر کس میاد سمتم نمیشه ی رابطه سالم درست کرد بدون دردسر بریم سر زندگیمون

مشکل درست میکنه

منم با کدورت نمیتونم برم

قشنگم ۸ سال میگذرهچ شغلی چ ازدواج چ هر چیزی مجدد ضربه کوبوندن بممن چجور برای بار دوم دوباره میتونستم ...

خواهرت ازدواج کرده؟ اگر ازدواج گرده بتونی بهش نگین خوبه اما اگر نکرده و بزرگ تره شاید حسودی میکنه خب

خواهر بزرگترته؟ زمان نامزدی حداقل باید ۶ ماه باشه بعد محرمیت کامل خونده بشه به هیچ عنوان برای دفعه د ...

منم بخاطر همین موندم

تا مجدد مطلقه نکنه اگر ول کنه اخه تاریخ طلاق ک اونم راضی نبودم ازدواج کنم مال سال ۹۶ هست

ینی کل سال ها من نشده بدون خواستگار باشم همیشه داشتم اخه سنیم نداشتم هی میومدن سمتم ولی یکیشون نتونستم مثبت بدم تازه موردامم خوب بودن

میترسم بعدا باز بین این همه ادم ک بودن جای بد برم

چرا دوس نداره زندگی کنم؟ 

چقدر بیشعور و حسوده

خواهرت ازدواج کرده؟ اگر ازدواج گرده بتونی بهش نگین خوبه اما اگر نکرده و بزرگ تره شاید حسودی میکنه خب

متاهله بدبختیش اینه حتی متاهل هم هست دیگ چ مرگشه این همه خواستگار منو بهم میزنه

متاهله بدبختیش اینه حتی متاهل هم هست دیگ چ مرگشه این همه خواستگار منو بهم میزنه

اگر مستقیم اینکادو میکنه اول نظرتو راجب یه شخصی بگو الکی مثلا اگر دیدی دو بهم زنی کرد بگو اره اینم بره کنار بعد بگو زندگیت چطوره نمیخای جدا بشی اینم انتخابه تو داشتی کارایی که اون میکنه توهم بکن دیدی گفت نه خوبه بگو عه چه خوبی داره مبدونی چی میگم تا فرار کنه ازت بگو زیاد بمونم میام ور دلت (جدا از این بحث هی چن بار بگو گفت منظورت چیه بگو هیچی بخند )احتمالا تو کارای تونه و اینارو نمیکنی؟ البته حسادت حسادته کاریش نمیشه کرد دلیلم نداره 

اجی جان یکی دو نفر نبودنمن خواستگارم همیشه زیاد بودهکلا هر کس میاد سمتم نمیشه ی رابطه سالم درست کرد ...

عزیزم من اصلا قصد قضاوت ندارم باور کن قصدم کمکه

کلا این طرز تفکر که اونا نمیزارن بهمون اسیب میزنه

ما باید رو خودمون کار کنیم

و حتی اگه بقیه دشمنی مشخص دارن بزرگشون نکنیم

خودت رو هم سرزنش نکن فقط بگو صلاحم نبوده و خدا بخواد میشه

من روزه می گیرم اما اگه نمی گرفتم هم بیرون چیزی نمیخوردم این فرق مذهبی و غیر مذهبی نیست این فرق باشعور و بی شعوره. من روزه می گیرم و مطمئنم وقتی گرسنه ام سلول های سرطانی بدنم دارن تجزیه میشن. من روزه می گیرم و اتفاقا دم دمای افطار هوس دوچرخه سواری میکنم ، شاید اگه کسی منو ببینه فکر کنه روزه نیستم ولی من روزه ام!خودم اگه بی حجاب ببینم اصلا فکر نمیکنم روزه نیست همینطور که بی حجاب های ترکیه و مصر اناشید مذهبی میخونن و من وقتی میبینمشون حس میکنم ایمانشون خیلی هم از من بیشتره. من روزه می گیرم و وقتی دخترهای سیگار به دست رو تو ماشین پسرای غریبه تو کوچه پس کوچه های پرت میبینم معلومه از تفاوتی که دارم خوشحال میشم اما خوشحالی از اخلاق و تربیت و سبک زندگی متفاوت خوشحالی بی سر و صداست مثل شادی کاذب جلب توجه نمیکنه ، درونیه ، تو قلبت ، نیازی به گفتن هم نداره ولی از بس میبینی اونها ادای شادی درمیارن و نقش بازی میکنن تا بقیه هم مثل خودشون بشن میگی بگم. فعلا خدافففففظ🌸🩷😂 امضای قبلیم یک عدد چپی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

عزیزم من اصلا قصد قضاوت ندارم باور کن قصدم کمکهکلا این طرز تفکر که اونا نمیزارن بهمون اسیب میزنهما ب ...

چن نفر صلاحم نبودن؟ 

خواهر خواستگارام خیلی بودن

اینقدر زیاد داشتم ندیدم کسی اینقدر داشته باشه با اینک بم ضربه زدن تو جامعه نباشم و شاغل نشم

اخه اون همه ادم 

از یکیشون خوشم اومد چن ماه پیش هی استرس داشتم اخرش تا فهمید اونم بهم زد

الان دیگ همونم نمیخوام

چون من رابطه میخوام از اول سالم پیش بریم

اگر مستقیم اینکادو میکنه اول نظرتو راجب یه شخصی بگو الکی مثلا اگر دیدی دو بهم زنی کرد بگو اره اینم ب ...

دقت کردم خودشون زندگیشون چنان سفت میگیرن شوهرشون هیچی نفهمه

ولی برا من همه این مورد رو همه رو سنگ انداختن

منم یبار گفتم خودت چرا طلاق نمیگیری؟ دیدم خودش زد اون راه