2777
2789
عنوان

وسواس

127 بازدید | 25 پست

کیا اینجا وسواس داشتن خوب شده من الان وسواس ریزش ادرار دارم و هم وسواس اینکه لباس نجس پرزش می‌ریزه رو صورت وقتی میشینی بلند میشی دکتر هم برای عفونت ادراری رفتم گفت عفونت نداری فقط شاید خشکی واژن داری که اون ژل میزنم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکرت واقعیت نداره

خودت به عملی که انجام میدی میگی "وسواس"

تو داری اسمشو میاری داری با آگاهی میگی که وقتی من یهو به ذهنم میاد که لباسم نجسه میدونم این فکره واقعی نیست پس عملیش نمیکنم

اگه واقعی بودن افراطی نمیشدن اگه واقعی بودن زندگیت رو مختل نمیکردن اگه فکرات واقعی بودن الان اینجا تاپیک نمیزدی

لطفا سعی کن کامنتم رو با دقت بخونی و این دیدگاه رو در خودت ایجاد کنی چون خودم اینکار رو کردم

رو چی داری پانیک هم میشی؟

نجسی و پاکی بعد هربار به فکری میاد تو سرم چندوقت درگیراونم اصلا داغونم🥲

پانیک یعنی عصبی شدن؟آره میشم گریه میکنم دادمیزنم

همه رفتند تا زمستان شد🖤خنده ها مردند ...گریه ارزان شد 🖤کو جوانی آرزوها کو رفته ایم از یاد یادی از ما کو🥀

وسواس و کلا هر بیماری اینطوری ریشه تو یه مشکل عمقی داره باید با روانشناس صحبت کنی و این مشکل رو از ریشه حل کنی وگرنه وسواس میتونه تبدیل بشه به نوع دیگه میتونه تبدیل بشه به تیک عصبی و...

فکرت واقعیت ندارهخودت به عملی که انجام میدی میگی "وسواس"تو داری اسمشو میاری داری با آگاهی میگی که وق ...

حرفات عین واقعیته کاش بشه منم عادی زندگی کنم 🥲

همه رفتند تا زمستان شد🖤خنده ها مردند ...گریه ارزان شد 🖤کو جوانی آرزوها کو رفته ایم از یاد یادی از ما کو🥀

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز