2789

من بدون بیمه انجام دادم پارسال ولی شاید جواب سوالتو  بدونم و بتونم جواب بدم

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

میدونی چنتا امپول باید بزنی تا وزن ایده ال بشه برای ۴۰کیلو اضافه وزن

اره زیاد میخواد من شیر میدم چاق شدم توی همین دوره شیردهی توی ۳ماه ۱۳کیلو کم کردم بنظرم رژیم بگیر ورزش کن من چون ادامه ندادم برگشت حالا محدد شاید رفتم درصورتیکع دیکع میلی ندارم

اره زیاد میخواد من شیر میدم چاق شدم توی همین دوره شیردهی توی ۳ماه ۱۳کیلو کم کردم بنظرم رژیم بگیر ورز ...

باشگاه رژیم قرص زیاد مصرف کردم تا یه چیزی کم میکنم دوبرابر برمیگرده 

من سر شیردهی تو یک ماه ۱۲ کیلو کم کردم چون خیلی اذیت شدم بعد از اون ۳۰کیلو اضاف وزن گرفتم 

مینی بای پس انجام دادین؟

بله 

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

چقدر شد از چند کیلو به چند کیلو رسیدی

فعلا ۴۰ کیلو کم شدم، الان هفتاد و چهار و پنج هستم تقریبا ده ماهه عمل شدم ،یه ده تا دیگه کم کنم خوبه راضیم دیگه ،چند وقتیه استپ وزنی کردم