2777
2789

چنین دختری به من حس استقلال میده‌..

و اینکه میتونه برای خودش برنامه سفر بریزه، واقعا لذت بخشه..

نظر شما چیه؟!

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه کویر نره دختر خوبیه

خب کسی کاری بخواد بکنه، شهر دیگه هم میکنه دیگه..

امکانش نیست ینی؟!

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

منم تنها سفر میرم چندین بار مشهد و کربلا رفتم دانشگاه رو تنهایی برا ثبتنام رفتم خودم قشمم دانشگام ایلام بود 

ولی متاسفانه مستقل مالی نیستم پول از پدرم میگیرم 

کار دولتی پیدا نمیکنم 😭

وله

از چه نظر؟!

اگه دوست داری بیشتر صحبت کن در موردش

حس خاصی ندارم

ولی میگم خوبه که میتونه بره

من یکم ترس دارم چون تا بحال نرفتم و تجربه جدیدیه میترسم مشکلی پیش بیاد نتونم هندل کنم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
من برا خودم جالب نمیبینم اگر اجازشم داشتم واقعا خیلی میترسم خفتت کنن یه اتفاقی بیوفته فلان بشه اصلا ...

با توجه به اتفاقات پیش آمده، حق داری که بترسی..

منم تنها سفر میرم چندین بار مشهد و کربلا رفتم دانشگاه رو تنهایی برا ثبتنام رفتم خودم قشمم دانشگام ای ...

انشاءالله که به زودی خدا روزی‌ات رو به دست خودت بده..

و اینکه مستقل بودن، به این معنی نیست که از کسی پول نگیری..

همینی که توانایی اینو داری از خودت مراقبت کنی و کارهات رو انجام بدی، استقلال محسوب میشه

آره بابا میدونم🤦‍♀️شوخی کردم فقط

حس کردم لحن‌ات شوخیه‌ها😄

ولی بازم سوال شد😁😘

حس خاصی ندارمولی میگم خوبه که میتونه برهمن یکم ترس دارم چون تا بحال نرفتم و تجربه جدیدیه میترسم مشکل ...

آره دیگه...مثلا خدای نکرده مریض بشی، خودت باید بری بیمارستان...یا اگر با ماشین شخصی باشی و خراب بشه، خودت باید دنبال تعمیرکردنش باشی..

ولی در کل بنظرم چیز باحالیه..