2777
2789

فهمیدم چقدر خدا همه چیزو زیبا کنار هم میچینه🕊️

همه اتفاقا هماهنگ و خدا سر فرصت همه چیو درست میکنه … 

انگار فقط باید صبر کرد… 

کاش انتهای این همه صبری که دارم معجزه ای مثل معجزه زلیخا رو خدا واسم بخاد و رقم بزنه 

منم خیلی سختی کشیدم خیلی تو زندگیم امتحان شدم …

خستم و کاسه صبرم لبریزه 

من بنده ناشکری نیستم خدا میدونی من چقدر دوستت دارم منو ناامید و تنها و بی کس رها نکن درسته هیچ کسیو ندارم اما بزار دلم به بودنت گرم باشه 

درسته که غم هست اما خدا هم هست 🪽

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

خدا عشقه

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا عشقه

حس میکنم ما انقدری که باید خدارو نمیپرستیم 

چون تو زندگیمونو و مشکلاتمون غرق میشیم در حالی که باید از اون کمک بخایم و فقط و فقط خالقمونو دوست داشته باشیم

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

هروقت که میبینم یوسف به اون همه زیبایی و تقربی به درگاه خدا با لمس گردن بند امام زمان آروم میشه دلم به حال خودم میسوزه که چقدر عمرم بیهوده تلف شد اما لیاقت دیدن امام زمان رو نداشتم و ندارم و هربار دیدن اون گردنبند بیشتر دلم میگیره از غربت امام زمان عج

خیلی الکی ساخته شده جای خیلی چیزا خالیه

چرا ؟ مثلا چی ؟

هروقت که میبینم یوسف به اون همه زیبایی و تقربی به درگاه خدا با لمس گردن بند امام زمان آروم میشه دلم ...

چرا این همه دوریم از خدا و امام زمانمون 

تازه انتظار نمیکشیم و میخایم حضرت ظهور کنه 

چرا ؟ مثلا چی ؟

همین جوری دعای الکی کرد زلیخا جون شد.. ازون ور کاهن اعظم اعترافاتش نگفت چجوری جای تندیس آمون حرف می‌زد و همینجوری مردم قبول کردن.. جادوگری تو فیلم نشون نداد درحالیکه خیلی گسترده و جذاب بود  زلیخا تو کاخش بود میچرخید تو شهر آخرا فیلم تازه یه کاهن دیدش نشناخت‌ش.. و هزار تادیگه کلا بچگانه میسازن

چون با تمام وجودمون و از ته دل حضور امام زمان رو نمیخوایم همه ی دعاها شده تصنعی

مردم فقط به فکر خودشون هستن نه چیز دیگه ای 

فقط باهم رقابت میکنن اصلا معنی زندگی این نیست باید مثل زلیخا از خدا امام زمانمونو بخایم حتی از زلیخا هم بیشتر تا حضرت ظهور کنن 

به خاطر همینه هر روز وحشتناک تر از روز قبل میشه 

میگن اگه لحظه ای زمین از حجت خدا خالی باشه زمین تمام ادم ها رو میبلعه و تو خودش فرو میده این یعنی ما قدر نشناسیم 

حس میکنم ما انقدری که باید خدارو نمیپرستیم چون تو زندگیمونو و مشکلاتمون غرق میشیم در حالی که باید از ...

بهش نیاز داشتم

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
منم خیلی سختی کشیدم و بعدش هم وقتی تموم شد پاداشش رو دیدم 🥰هنوزم سخت میگذره ولی دیگه مطمئنم به خوشی ...

برای منم دعا کنید غم های من تمومی نداره حتی با مرگم تموم نمیشه