2777
2789
عنوان

میشه دلداریم بدین

57 بازدید | 7 پست

من تا اینجا خیلیا رو رد کردم ولی پشیمون نشدم 

اما امشب خیلی خیلی پشیمونم 😂💔

امشب رفته بودم نقاشی که سفارش داده بودم رو بگیرم خواستم سوار آسانسور بشم یک آقای متشخص و دقیقا استایلم بود، اومد و پرسید که فلان نمایشگاه کدوم طبقه هست و من هم بهشون گفتم 

و پرسید شما اینجا کار می‌کنید؟ گفتم نه 

گفتن آخه دقیق میدونید که کجاست و گفتم وقتی توی طبقات بودم متوجه شدم و فلان 

بعد گفتن شما متاهلید 

و چون یهویی بحث رو عوض کردن من جا خوردم واقعا تابحال کسی این مدلی سر بحث رو باهام باز نکرده بود 

من گفتم نامزد دارم و گفتن "حیف شد" 

وای وای واقعا پشیمونم خیلی وایب خوبی ازشون گرفتم 

چرا اینجوری لگد میزنم به بختم 😩😩

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنی فقط از شما این سوال پرسیده؟

خوب گفتین 👌 

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.
بابا ولش کن خودتو درگیر نکن.نمیشه اینجوری فهمید ادم خوبیه یا نه

آره واقعا نمیشه فهمید 

به این افراد اعتماد نکن.اینا کاربلدن

چشم