2777
2789
عنوان

همه چي رو تموم كرد و رفت

125 بازدید | 6 پست

يكسال عاشق هم بوديم،خانوادش نذاشتن ازدواج كنيم،اين مدت بعد از جنگ كلي چك داشت،هر روز محل كارش با طلبكارا دعوا ميكرد،به باباشم توي اين چند ماه ميگفت كمك مالي كن باباهه ام ميگفتش كه اگه نوه عمتو بگيري و اين دختره رو بذاري كنار من نصف بدهيارو ميدم،نزديك يك ميليارد و هشتصد،كه اونموقع قبول نكرد.چند روز پيش توي پيام گفت من دارم ازدواج ميكنم با نوه عمم، بماند كه من الان چن روزه شوكه ام و دارم گريه ميكنم، موضوع اينه كه اين ٣٠ سالشه دختره يه دختر ١٨ ساله ،از اينا كه پيرسينگ لل اينا داره😐بعد دوس پسرم از اينا كه ميگفت زن بايد خانه دار باشه غذا بپزه و زرنگ باشه، بعد باباش واقعا چه فكري كرده داره اينكارو با پسرش ميكنه، من فكر نكنم حتي ديگه بتونه از دختره جدا بشه باباش نميذاره، توي يه ساختمونن قراره باشن با مادر شوهر و خواهر شوهر،واقعا اردش داشت واسه صاف كردن بدهي اين گند و به زندگيش بزنه؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان