2777
2789

بدن هر کسی با دیگری فرق داره

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعی خیلی فشار ب رحم و واژنت میاد و مثه بیرون زدگی میشه بعدش 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

برای زایمان فیزیولوژیک آموزش ببین  اگر شرایطشو داشتی  قطعاً زایمان فیزیولوژیک بهترینه 

لینک اخر امضام رو کپی کن توی مرورگرت پیست کن تجربه م از زایمان طبیعی بسیار آسون خودمو گذاشتم چیزایی که توی کلاس یادمون دادن رو نوشتم توش 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

من ک مطالعه میکردم نظر بچه هارو میگفتن طبیعی با بی حسی ک از طریق کمر تو سزارین انجام میشه کردن و راحت بود با خودشون همراه ماما گرفته بودن و تمرین های خاص قبل زایمان میکردن ک رحم و بدن اماده باشه حتی زایمان تو اب هم شنیدم !

طبیعی میگن دردش همون لحظه هست بعدش زود تر سرپا میشی به طبع خون کمتری از دست میدی

سزارین بعد ۶ ساعت سرپات میکنن قدم بزنی حین عمل اصلا درد نداره و بعدش با پکپ درد کنترل میشه

بازم بستگی به خودت داره منم موندم کدوم بهتر و راحت تره

من سزارین بودم راضیم

خواهرم سزارین بود راضیه

دو تا همکارم طبیعی زایمان کردن راضی هستن 

دوستم سزارین کرده خودشو فحش میده

عروس خالم طبیعی آورده پشیمونه

از تجربه های بقیه ب نتیجه نمیرسی

بدنا باهم فرق میکنن 

برای زایمان فیزیولوژیک آموزش ببین اگر شرایطشو داشتی قطعاً زایمان فیزیولوژیک بهترینه لینک اخر امضام ...

عزیزم متوجه نشدم چی گفتی میشه کمک کنی ببینم چیزی رو ک میگی؟

عزیزم متوجه نشدم چی گفتی میشه کمک کنی ببینم چیزی رو ک میگی؟

عزیزم پایین همین کامنت من رو ببین ، یه قسمت داره که نوشته بیشتر ببینید بزن روش آخر متنی که نوشتم یه لینک هست کپی کن و توی مرورگر خودت سرچ کن تاپیکی هست که قبلاً زدم در مورد زایمانم بخونش 

اگر متوجه شدی که هیچی اگر نه بگو کجاشو متوجه نشدی توضیح بدم 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85