2777
2789
عنوان

شوهرای شماهم تو بارداریتون سرد شدن

566 بازدید | 47 پست

خیلی رو مخمه هرکار و رفتار مزخرفی بود انجام داد 

رفتارشم ک کلا سرده ب من میرسه یا خوابه یا تلوزیون اگه کمرم درد میگیره میگم مالشش بده بعد دو دقیقه میگه دستم خسته شد خوابم میاد فلانه بعد من بااین وضعم اگه پاهاش یا کمرش درد میگیره میمونم پماد زدن و مالش دادن 

واقعا متنفرم ازش هزار بارم بهش گفتم ولی درست نشد دیگه خستم کرده الان فهمیدم برا رابطه فقط منو میخواد نه چیزی دیگه چون اون موقع فقط مهربونه بدرد نخور

حالا شوهرای شماهم اینطورن یا مال من فقط خاص و چرته😒😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بچه داری فقط دو دیقه عشق و حالشو بلده؟حالم از همچین مردایی بهم میخوره هیچ چیزی بیشتر از این اعصاب منو بهم نمیریزه

در عجبم چطور حاضرین ۹ ماه سختی رو تنهایی به دوش بکشید.رابطه به درک ولی از الان رامش کن که کاراتو بکنه و گرنه بعد از اینکه بچه به دتیا اومد هم همه ی مسیولیتش پای توعه

محبت باید از ته دل باشه ن اینکه شما بگی بیا کمرمو مالش بده ،خب شمام براش انجام نده ،ن همسر من خیلی هوامو داشت با اینکه بارداریم سخت نبود و مشکلی نداشتم باز خیلی مراعاتمو میکرد ،کلی میوه و چیزای مقوی میگرفت ،همسر من خدارو شکر خیلی مرد با احساس و وضیفه شناسیه 

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
از بچه داری فقط دو دیقه عشق و حالشو بلده؟حالم از همچین مردایی بهم میخوره هیچ چیزی بیشتر از این اعصاب ...

خیلی مردها بلد نیستن و نمیفهمن 

من شوهرم سر بچه اول خیییییلی اذیتم کرد ولی سر دومی خیییییلی بهتر شده بود...خیلی چیزا رو مراعات میکرد...

البته هنوز جا داره عالی بشه ان‌شاءالله سومی

خیلی مردها بلد نیستن و نمیفهمن من شوهرم سر بچه اول خیییییلی اذیتم کرد ولی سر دومی خیییییلی بهتر شده ...

برای همین میگم از الان عادتش بده. و گرنه بعدا شب بیداری و تر و خشک و اینور ببر اونور ببرم همش میوفته روی دوش خودش.حتی زحمت یه مالشم به خودش نمیده 

مال منم همینه البته من خودمم ازش سرد شدم

آره منم احساس میکنم از شوهرم سرد شدم 

البته اون تو بارداری از من سرد نشد 

فقط به رفتار سرد سابقش ادامه داد همین 

البته آدم سردی نیست ولی برام وقتی نمیزاره 

یعنی نمی‌داشت 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛