2777
2789
عنوان

ارتودنسی

34 بازدید | 4 پست

بچه ها من ارتودنسیمو تو مطب دندونپزشکم انجام دادم که بیشتر دست دستیاراش میده خودش میاد نگاه میکنه ولی تو یه کلینیک دیگه خودش کلا بالاسر بیمار هست

الان امکانش هست برم تو همون کلینیکی که خودش هست یا چون پیش قسطو دادم باید کلا تو مطب انجام بدم؟

اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشن راهنماییم کنه

میشه از ته دلتون برای شِفای پدرم دعا کنید، شاید خدا حرف دل یکی از شماها رو شنید🙂❤️

دکتر منم دقیقا همینه

اون فقط یه چک میکنه ب بقیه میگه چطور کشارو ببندن

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

دکتر منم دقیقا همینهاون فقط یه چک میکنه ب بقیه میگه چطور کشارو ببندن

الان راضی هستی ازش ؟

من خیلی تعریف این دکترو شنیدم الان استرس گرفتم امروز تازه ارتو کردم میترسم دستیارا گند بزنن انقدر هزینه به فنا بره

اگه میدونستم اینجوریه صددرصد تو کلینیک انجام میدادم

میشه از ته دلتون برای شِفای پدرم دعا کنید، شاید خدا حرف دل یکی از شماها رو شنید🙂❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان راضی هستی ازش ؟من خیلی تعریف این دکترو شنیدم الان استرس گرفتم امروز تازه ارتو کردم میترسم دستیا ...

اره فعلا ک خوبه دندونام کلی تغیر کردن البته اصل کار رو هم همون دکتر انجام میده دیگه ک چک میکنه و میگه کشارو چجور بزارت،واسه من خودش براکتارو گذاشت دستیارش فقط سیم رو وصل کرد به براکتا

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

اره فعلا ک خوبه دندونام کلی تغیر کردن البته اصل کار رو هم همون دکتر انجام میده دیگه ک چک میکنه و میگ ...

واسه منم موقع براکتا خودش اومد

خداروشکر نگرانیم کمتر شد