2777
2789
عنوان

شوهرم😭😭😭

236 بازدید | 15 پست

بچه ها چندوقتی بود شوهرم میگفت هرغذایی میخورم انگار گیر میکنه تو گلوم حتی آب ک میخورم...تا امروز که رفته بود دکتر برا سرماخوردگیش  به دکتر برا گلوش هم گفته بود دکتر چیز خوبی نگفته🥲 عکس گرفته گفته یا تیروئید یا غده اس 😭😭😭بخدا دیگه تحمل این یکی رو نداریم ما سختی و مشکلات زیاد داریم تو این ایام فاطمیه مارو دعا کنین ان شاءالله چیزی نباشه.

شوهرم مرد خوبیه همینجوریش بخاطر بدهی هاش غصه میخورد دیگه اینم ک شنیده بود امشب اصلا حالش خوب نبود بغض داشت🥲

نمدونم چیکار کنم واسه حالش😭

امید دارم بالاخره میشه اون چیزی که میخوام😍 متنفرم از بحث کردن ولی خب اگه کسی به پرو پام بپیچه جوابشو میدم😊

ان شاءالله شفای عاجل

مرسی عزیزم تواین ایام حتما مارو یاد کنید🥲

امید دارم بالاخره میشه اون چیزی که میخوام😍 متنفرم از بحث کردن ولی خب اگه کسی به پرو پام بپیچه جوابشو میدم😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دو خط اول و ک خوندم فک کردم شوهرامون یکین

شوهر منم از دوماه پیش این بلا سرش اومده رفته دکتر بهش گف باید آندوسکوپی بدی شوهرم گف نمیدم گف ممکنه غده باشه آندوسکوپی داد گفتن مریش التهاب برداشته 

هیچی نمیتونه بخوره وقتی میخوره گیر میکنه ده تا لیوان آبم بخوره نمیره پایین

نترس به احتمال زیاد تیروئیده حتما یه سونوی گلو ببرش

فردا واسش پیش متخصص نوبت گرفتم

خدا شفاشون بده

از بس جوش زده و غصه خورده

غده تیروییدش احتمالا ورم کرده

بره متخصص انشالله رفع بشه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
دو خط اول و ک خوندم فک کردم شوهرامون یکینشوهر منم از دوماه پیش این بلا سرش اومده رفته دکتر بهش گف با ...

اخه این رفته پیش دکتر عمومی بعد دکتر همونجا عکس گرفته ازش گفته غده اس حالا یا تیروئید یام یه غده دیگه...من خودم خیلی باهاش حرف زدم گفتم بحرف این دکتر ها نکن فردا میریم پیش متخصص 

احتمالا تیرویید هست نگران نباشمنم تیروییدم هروقت عود میکنه حس میکنم غذا میمونه گلوم.

تیروئید دیگه چه علائمی داره؟

فردا واسش پیش متخصص نوبت گرفتم

اره اصلا نگران نباش شوهر خواهر منم اینجوری بود 

همش میگف احساس میکنم یه چیزی گیر کرده تو گلوم 

تیروئید بود

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
اخه این رفته پیش دکتر عمومی بعد دکتر همونجا عکس گرفته ازش گفته غده اس حالا یا تیروئید یام یه غده دیگ ...

دکتر عمومی چی بارشه.

مام دفعه اول ک رفتیم تمام علائم و گفتیم دکتر گف آندوسکوپی باید بدی شوهرم گف نمیدم اونم گف علائم غدس اینقدر گریه زاری کردم تا شوهرم رفت آندوسکوپی 

اره اصلا نگران نباش شوهر خواهر منم اینجوری بود همش میگف احساس میکنم یه چیزی گیر کرده تو گلوم تیروئید ...

مرسی عزیزم یکم آروم شدم

دکتر عمومی چی بارشه.مام دفعه اول ک رفتیم تمام علائم و گفتیم دکتر گف آندوسکوپی باید بدی شوهرم گف نمید ...

فردا میبرمش پیش متخصص حتما ممنون ازت