2777
2789
عنوان

رژیم گرفتم اما

141 بازدید | 12 پست

خیلی یبوست میشم اصلا قبلاً اینجوری نبودم 

کاهو اینا هم میخورم ولی ...

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم همینطورکلی دکتر رفتم خوب نشده‌ک‌نشده

ای وای چه بد

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
فرقی نمیکنه هلو ، شیر هم خوبه

مرسی عزیزم 

من دو تا راه بلدم که جواب میده.. فقط باید منظم انجام بدی

یکیش هر روز ناشتا نیم ساعت قبل صبحانه یه لیوان آب ولرم بخور

یکی دیگه اینکه دو لیوان شیر رو اونقدر بجوشون که یه لیوانش باقی بمونه.. حدود ۱۵ تا انجیر رو که از قبل خیس کردی با این شیر میکس کن، با هر وعده غذات یه قاشق غذاخوری بخور

من دو تا راه بلدم که جواب میده.. فقط باید منظم انجام بدییکیش هر روز ناشتا نیم ساعت قبل صبحانه یه لیو ...

حتما انجام میدم مرسی

حتما انجام میدم مرسی

خواهش میکنم.. حالا چون رژیمی ، اگه با غذات روغن زیتون هم بخوری عالیه.. یه قاشق روی سالاد یا غذات بخور

احتمالا چربی و روغن غذاهات رو کم کردی که اینطور شدی.. چون مواد غذایی تو روده هات روون حرکت نمیکنه دیگه.. روغن زیتون هیچ ضرری نداره

خواهش میکنم.. حالا چون رژیمی ، اگه با غذات روغن زیتون هم بخوری عالیه.. یه قاشق روی سالاد یا غذات بخو ...

مرسی عزیزم