2777
2789
عنوان

یادم رفته😭

85 بازدید | 13 پست

آسنترا ۱۰۰ میخورم چن سالی هست امروز اصلا یادم نمیاد که خوردم یان فک میکنم ظهر خوردم ولی دقیق یادم نیست ؟؟؟یه روز فراموش کنم چیزی نمیشه؟؟

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نترس عزیزم چیزی نمیشه، منم قبلا اسنترا میخوردم

من هروز خوردم یه روز نشده فراموش کنم بخاطر همین میترسم حالم بد بشه

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
بعد از چند وقت ول کردین؟اذیت نشدین؟

من ده ماه خوردم، اونموقع وسواس و افسردگی شدید داشتم از دکتر رفتن میترسیدم سرخود ولش کردم درصورتی که باید تحت نظر پزشک کم میکردم منتها اونموقع زیاد برام مهم نبود، اون زمان که ترکش کردم تو سرم شبیه اتوبان شده بود و انگار ماشینها تو اتوبان دارن به سرعت میگذرن، هر روز میگفتم نمیدونم چرا تو سرم اینجوری میشه منتها نمیفهمیدم به خاطر ترک قرصا بوده، کلا اون زمان از دنیا بریده بودم دنبال دلیل و علت هیچی نمیرفتم

من ده ماه خوردم، اونموقع وسواس و افسردگی شدید داشتم از دکتر رفتن میترسیدم سرخود ولش کردم درصورتی که ...

وسواس چی؟درمان شد؟

منم برای وسواس یک ماهه میخورم میخوام ترک کنم میترسم

وسواس چی؟درمان شد؟منم برای وسواس یک ماهه میخورم میخوام ترک کنم میترسم

والا وسواسم شدتش کم شد، افسردگیم هم بهتر شد، ولی من فکر میکنم قرص ها انچنان تاثیری نداشتن، مامانم که پیشم میموند روحیه‌م بهتر میشد، تنها که میشدم فکر و خیال میومد سراغم. کلا من الان هفت ساله وسواس دارم،نسبت به کثیفی و ویروس،نمیتونم به ادما دست بدم یا روبوسی کنم،بدون دستکش نمیتونم به چیزی دست بزنم،بدون ماسک نمیتونم برم بیرون، همه چیز رو اوایل با ریکا میشستم حتی میوه، الان فقط میوه ها رو با ریکا نمیشورم، وسواس من به خاطر کرونا اومد سراغم

یک ماه چیزی نیست که بترسی ترک کنی عزیزم، اگه میخوای بزاری کنار نترس، دکتر برات تجویز کرد؟