2777
2789

خب توی رشته حقوق سر و کله زدن با ادما توی دادگاه های قضایی بررسی پرونده ها یکم سر درد آورده 

از اینورم از هر کی پرسیدم میگ روانشناسی ب درد نمیخوره 

چرا ب درد نخوره؟؟

بخدا الان دست رو هر رشته یی بزاری میگن کار نی

خوب چ کنیم آخه 😑

من خودم روان میخونم 

اینو باید در نظر بگیری که تا مدرک ارشدتو نگیری هیچ کاری نمیتونی بکنی و خب برعکس حرف مردم واقعا رشته سنگینیه و فقط کسایی که علاقه و پشتکار زیاد دارن موفق میشن اگه علاقه نداری نخون چون برات کاری نیست

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم روان میخونم اینو باید در نظر بگیری که تا مدرک ارشدتو نگیری هیچ کاری نمیتونی بکنی و خب برعکس ...

درس هات سخته؟؟ ولی خب من همیشه دلم میخواد برم تو آموزش و پرورش یا مهدکودک ها ب بچه ها درس یاد بدم 

من خودم روان میخونم اینو باید در نظر بگیری که تا مدرک ارشدتو نگیری هیچ کاری نمیتونی بکنی و خب برعکس ...

علاقه دارم ولی خب میدونی هر چی بری بخونی اولش سخته باید تلاش کنی 

درس هات سخته؟؟ ولی خب من همیشه دلم میخواد برم تو آموزش و پرورش یا مهدکودک ها ب بچه ها درس یاد بدم

مهد که نیاز به مدرک خاصی نداره یه دوره اموزشی میگذرونی میری 

حجم درسا خیلی زیاده من چون علاقه دارم سختم نیست ( البته بجز امار و روش تحقیق واقعا سخته ) فقط حجم زیادش اذیت کنندس

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
دارم فکر میکنم ک کدوم ش بهتره تضمین داره برای آینده چقدر سخته انتخاب رشته

چون که هر دوش سخته مهمه علاقه داشته باشی که بتونی ادامه بدی و دوتاشم خیلی پر طرفداره الان و زیاد میرن 

ولی بنظرم حقوق آینده بهتری داره اگه واقعا درس خون باشی 

روانشناسی خیلی باید از جیب خرج کنی تا ارشد یا دکترا بخونی و ورکشاپ شرکت کنی و ..

🍷He drinks your blood as holy wine

مهد که نیاز به مدرک خاصی نداره یه دوره اموزشی میگذرونی میری حجم درسا خیلی زیاده من چون علاقه دارم سخ ...

من الان حقوق یکی از کتاب های بابامه دارم میخونم ی کم زیادی حرفای قلمبه سلمبه نوشته ولی خب اینکه چطور بخونی درکش کنی مهمه