2777
2789
عنوان

ورم زیر بغل راست در بارداری

55 بازدید | 13 پست

من امروز متوجه شدم زیر بغلم متورم شده، یعنی قبلش دیده بودما ولی فکر میکردم چاق شدم و محل ندادم ولی امروز متوجه شدم با اون یکی زیر بغلم فرق داره و وقتی دست زدم درد کمی داشت و حس کردم زیرش بیه توده اندازه نخوده، کسی تجربه ای داره؟ ۲۸ هفته هستم

فردا دکتر داخلی و جراح عمومی نوبت گرفتم کدوم رو برم بهتره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام منم تو بارداری همین مورد رو تجربه کردم 

دکتر زنان دید گفت زیاد مهم نیس 

الان بعد ۶ سال یه کم بزرگتر شده رفتم دکتر میگه اگه اذیتت میکنه جراحی کن در بیار 

در کل مهم نیس 

به من اینو گفتن 

دکتر جراح بهتره از داخلی ولی احتمال زیاد توده چربیه اگه ماموگرافی انجام دادی قبلا و سابقه سرطان پروس ...

امیدوارم که چیز مهمی نباشه🥺

نه سابقه نداریم خداروشکر ولی تا حالا سونو و مامو انجام ندادم

سلام منم تو بارداری همین مورد رو تجربه کردم دکتر زنان دید گفت زیاد مهم نیس الان بعد ۶ سال یه کم بزرگ ...

برای شما هم یک سمت بود فقط؟ اینکه فقط یک سمته بیشتر نگرانم کرده

غدد لنفاویت در اثر عفونت ورم کرده سرما نخوردی برو دکتر زنان چون پچدرد داری نشونهی خوبیه احتمال زیاد ...

نه سرما نخوردم ولی یکم علائم سرماخوردگی دارم، عفونت با آنتی بیوتیک رفع میشه دیگه؟

نه سرما نخوردم ولی یکم علائم سرماخوردگی دارم، عفونت با آنتی بیوتیک رفع میشه دیگه؟

بله با انتی بیوتیک حل 

شاید عفونت زنان هم داشته باشی 

انتی بیوتیک رو باید دکتر زنانت بنویس چون بارداری

امیدوارم که چیز مهمی نباشه🥺نه سابقه نداریم خداروشکر ولی تا حالا سونو و مامو انجام ندادم

انشاالله که چیزی نیست ولی از امسال هر سال یه ماموگرافی انجام بده اگه خبری هم بشه همون اول متوجه میشی و درمانش اسونه

بله با انتی بیوتیک حل شاید عفونت زنان هم داشته باشی انتی بیوتیک رو باید دکتر زنانت بنویس چون بارداری

اره عفونت زنان که خیلی وقته دارم و شدیدتر هم شده، با هیچ دارویی هم جواب نگرفته که خوب شه