2777
2789
عنوان

حق ترین جمله🤌

135 بازدید | 8 پست

چیز هایی که بابات برات فراهم نمیکنه رو از پسر مردم انتظار نداشته باش🎀

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافق موافق موافق موافق حق حق حق حق حق گوگولی گوگولی گوگولی گوگولی 

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

چرت ترین جمله 

عزیزم بابای هردختری انتخاب مادرش بوده ن انتخاب خودش

و حالا یکی باباش خیلی چیزا هم براش فراهم میکنه یکی هم نداره نمیکنه 

و جفتش محترمن برا بچشون 

ولی شوهرو ک حودت انتخاب میکنی

مجبور نیستی بری یکیو انتخاب کنی ک نتونه خوشحالت کنه

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

چرت ترین جمله عزیزم بابای هردختری انتخاب مادرش بوده ن انتخاب خودشو حالا یکی باباش خیلی چیزا هم براش ...

هیچ وقت از پسر مردم انتظار نداشتم ندارم خداراشکر عقده اینو ندارم پسر مردم خوشبختم کنه🤌😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

هیچ وقت از پسر مردم انتظار نداشتم ندارم خداراشکر عقده اینو ندارم پسر مردم خوشبختم کنه🤌😂

من از کلمه خوشبخت استفاده نکردم عزیزم 

و گفتم خوشحال 

و خب کسی که یک رابطه رک شروع میکنه 

دیگه مهمه طرف مقابلش چطور باشه و خوشبختی توی اوم رابطه وابسته ب طرف مقابله😐دیگه اینکه دلت خوشبختی نخوادو اسمشو بزاری عقده 

خودش از بچگی میاد

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

من از کلمه خوشبخت استفاده نکردم عزیزم و گفتم خوشحال و خب کسی که یک رابطه رک شروع میکنه دیگه مهمه طرف ...

من همیشه میگم مخالف نظر منی اوکی نیا تاپیک هام

نظرت هم محترمه اما فاقد اهمیته شرمنده ها🤌