پسرم ۲۱. ماهشه واقعا سرگرمی ندارم براش بیرون بازی اونم دیگه خسته بشه بهونه میگیره. خودمم دانشجوام گاها درس دارم کار خونه یسره برا بازی وقت ندارم تلوزیون میبینه هرزچندگاهی یسریا میگن نزارین یسریا میگن بچم از نوزادی دید اتفاقا باهوشه نمیدونم چیکار کنم
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1
علمیش اینه ببینه خوبه ولی زیاد نه کمش باعث میشه دایره لغاتش هم بیشتر شه
پسر من یسره ام نمیبینه مثلا شاید کلا ۵ دقه بعدش بیخیال میشه میره دنبال بازیش
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
بابا میگن ممنوعه فلانه اخه زمان قدیم نیست که خونه های بزرگ چندتا چندتا بچه بازی کنن دیگه یدونع مادره نهایت یک الی دوتا بچه خونه اپارتمانی چند ساعت بشینی با بچه بازی کنی پسر من گاها خودش خسته میشه