2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم هاله افتاده

185 بازدید | 30 پست

خیلی ضعیفه 

پنج روز مونده به موعدم

آیا میبینین؟

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

واسه منم۳ روز مونده بود موعدم هاله افتاد اونم بعد از چند ساعت و به زور میشد دید اما باردار بودم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واسه منم۳ روز مونده بود موعدم هاله افتاد اونم بعد از چند ساعت و به زور میشد دید اما باردار بودم

من این ماه دارو‌خوردم سونو گفت همه چی برای بارداری عالیه

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

من این ماه دارو‌خوردم سونو گفت همه چی برای بارداری عالیه

پس انشالله که مثبته

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
صبر کن عکس هم ببین نظربده

عکس تا بیاد خیلی طول میکشه.اگه اومد لایک کن