2777
2789
عنوان

4 ستونی که نمیزازن تو زندگی له بشی

284 بازدید | 35 پست

چهار ستون که نمیذارن تو زندگیت له بشی:

ستون اول: ملک

اگه حتی یه ملک داشته باشی، به باخت بزرگی هم بدی، دست میذاری رو خاک بلند میشی!

ستون دوم: طلا

تو روزهای سخت طلایی، دستت رو می‌گیره و بلندت می‌کنه!

ستون سوم: ورزش و سلامتی

کیفیت زندگی آدم‌ها ۱۰ سال آخر عمرشون مشخص میشه… عصای پیریت بچه‌هات نیستن؛ عضله‌هات هستن!

ستون چهارم: همسر خوب

یه همسر خوب تو روزهای سخت مثل کوه و مغز متفکر عمل می‌کنه

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

توی دوتا ستون خلاصه میشه

اولش سلامتی دومی شوهر پولدار و خوب😁

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عالی

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

جالب بود ولی انگار ستون های زندگی ازنظر من چیزای دیگه ای هستند

چه چیزایی 

مشتاقم نظرات مختلفو بخونم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

ی سوال دارم شوهرم خیلی مرد خوبیه اما نمیزاره با هیچکس در بیام بیرون با دوستام با خانوادم با هیچکس میگه چه لزومی داره زن شوهر دار از خونش در بیاد بدون شوهرش بره بازار 

الان اینجا من همسر خوبی نیستم؟ک صبر نمیکنم تحمل نمیکنم

خونه خیلی مهمه دوستان خیلی 

ماشین اصلا اولویت نداره 

شده یه 40 متری بگیرید ولی یه سرپناه داشته باشید 

برای پس انداز هم طلا بهترینه 

یه آدم حامی و مورد اعتماد واقعا بی نظیره 

فقط پیدا کردنش واقعا سخته من هنوز نتونستم

ی سوال دارم شوهرم خیلی مرد خوبیه اما نمیزاره با هیچکس در بیام بیرون با دوستام با خانوادم با هیچکس می ...

ببخشید ولی شوهرت همچین خوبم نیستا

2790
2778
2791
2779
2792