2777
2789
عنوان

چالش اندام

| مشاهده متن کامل بحث + 1724 بازدید | 216 پست
آخه ۶۴ که چاق نیست میگه میدونم چاقم

هیکلی نشون میدم. صورتمم گرده صدام میکنن لپ لپ😂😄

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

172 58 25 خوبم عایا؟    

عاااالیی عزیزم.خوش بحالتون چقد قد بلند هست و مانمیدونیم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
واقعا حقيقت رو بهت گفتم  در ضمن اينو بدون فيس زيباي ي دختر خيلي مهمتر از قدشه  من خودم ع ...

منم موافقم قد داشته باشی زشت باشی هیشکی نگاتم نمیکنه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بچه ها من چطوریم؟؟؟ ۲۱سن ۱۶۴قد ۴۷وزن کمه ب نظرتون؟؟

قدت خوبه وزنت خییییییلی کمه

۳۶ سالمه . ۱۵۵ قد . ۴۸ کیلو وزن

ای خدا چ کوچولویی ب سنت نمیخوره

من خودم اصلا یادم رف مال خودمو بگم.24 سالمه قدم 166 وزنم 57 البته تو دوره دبیرستان 12 کیلو کم کردم از64 کیلو رسیدم 52 ک الان یخورده برگشته باز