میرم پیشش همش روشو میکنه انور ناراحته بخاطر خانوادش خودشم میدونه خانوادش مقصرن ولی رومن باد کرده چیکار کنم با وجود سقط بچم شرایط روحی داغونم سگ محل نمیکنه منو گله هم میکنم میگه من ناراحت بچم و اینکارا که خانوادم کردن فلان بیسار ولی دروغ میگه ناراحت ننه جونشه مامانش بش گفتن گریه میکنه بیمارستانه همش از دوری و ندیدنت اونوقت سه روز تو بیمارستان بودیم درگیر سقط بچمون نه پدر شوهر نه مادرشوهرم هییییچ سراغی ازمون نگرفتن قسم حضرت عباسشون باور کنیم یا دم خروسو شوهر منم سااااااده باور کرده
هرچقدرم بد باشن پدر و مادرشن. قرار نیست باهاشون زندگی کنی یا خدمت کنی بهشون، فقط مقابلشون واینستا. اونا حذف شدنی نیستن. نمایشی هم شده باشه وانمود کن برات محترمن. نهایتا تو میمونی برای همسرت، پس خوب بمون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعد ازدواج الویت اول و آخر و خانواده ی یه مرد میشه همسرش و اگر بچه داشت ، بچه هاش
بقیه میشن بستگان و فامیل
مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد
عزیززززم. خیلی متاسفم. واقعا سخته. پس الان حرف زدن بی فایدهاس، چون هورمونا خیلی اذیتت میکنن. فقط صبر کن و آروم باش. بعدا تصمیم بگیر. شوهرتم به مرور خوب میشه. غصهی اونو دیگه نخور. اگه مثل من ۷_۸ سال از زندگیت گذشته باشه، اصلا به احساسات شوهرت فکر هم نمیکنی. خودت و مشغول کاری کن
عزیززززم. خیلی متاسفم. واقعا سخته. پس الان حرف زدن بی فایدهاس، چون هورمونا خیلی اذیتت میکنن. فقط صب ...
ناراحتم که تو اوج ناراحتی غمم یه ذره برا تسکین من کاری نکرد هیچ هیچییی چرا اخه ادم تو ایم مواقع نیاز به حمایت شوهرش داره اون گفت تو برو حال خودتو خوب کن منم حال خودمو ازم تپقع نداشته باش همینقدر پورو
ناراحتم که تو اوج ناراحتی غمم یه ذره برا تسکین من کاری نکرد هیچ هیچییی چرا اخه ادم تو ایم مواقع نیاز ...
میدونم چی میگی. انقدر نازشونو کشیدن که از ماهم این توقع رو دارن. میخوان تو اوج بدبختی خودمون، بشیم سنگ صبورشون 😑. اگه بتونی خوبه ها، ولی در توان من نبود
وابسش نباش. برای خودت وقت بزار، تو برای خودت مهم باشی، به چشم شوهرت هم میای. من میفهممت