2777
2789

اصلا طبیعی نیست درآوریم فرصت برو دکتر 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

امممم 😮‍💨😣میدونید چرا مو می‌ریزه

خیلی علت داره منم موهام خیلی می‌ریزه ولی این حجم واقعا نگران کننده اس 

برو آزمایش می‌نویسه برات شایع ترینش کم خونیه

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

عزیزم اصلا نگران نباش زود میتونی جلوشو بگیری و baby hair دربیاری فقط قبلش یه چکاپ کامل بده برو پیش دکتر طب سنتی ،اصلاح سبک زندگی و تغذیه و خواب داشته باش متناسب با طبع کف سرت بهت جوشونده معرفی میکنه یا روغن اگه ریزشت از چربی باشه اول کاری میکنه که چربی کف سرت کن شه روغن بزنی بدتر میشه بعضی وقتا از چربی زیاده اسکراب کف سر هفته ای یه بار انجام بده...خودم اسکراب کف سر آنلاین شاپ روحا میزنم سرم نفس میکشه واقعا دیر به دیر چرب میشد اسپری تقویتی ساقه شم خوب بود اینترنت بزن شرکت روحا میاد اینستاگرامم پیج دارن

عزیزم اصلا نگران نباش زود میتونی جلوشو بگیری و baby hair دربیاری فقط قبلش یه چکاپ کامل بده برو پیش د ...

تو همین روحا انقد مثه تو بودن عکسشونو گذاشتن ریزششون از این حجم مونصفه و حتی کمترم شده فقط استمرار و اراده میخواد و اینکه استرس سمه از زندگیت حذفش کن