2777
2789
اگه بهشت بود اینهمه شمالی مهاجر تو تهران و قزوین و جاهای دیگه نداشتیم

ربطش چیه؟خیلی بخاطر کارواینا میرن

اگ بهشت نبود نمیومدن‌کلی ویلا بسازن و بخرن توشمال

ارزشون باشه زندگی کنن اینجا

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرایط زندگی ایجاب میکنه عزیزم خیلی از شهرهای دیگه اومدن شمال کسب و کار راه انداختن

اره دیگه بخاطر کار ساکن شدن 

کلا هیچ جا به نظرم بهشت نیست هرجا یه ایرادی داره

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

وای:(

اگه بدونی چقدر زمان قدیم جنگل هیرکانی داشتیم  کلا یه نقطه سبز سبز بودیم 

ولی الان اینطور نیست

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

ربطش چیه؟خیلی بخاطر کارواینا میرناگ بهشت نبود نمیومدن‌کلی ویلا بسازن و بخرن توشمالارزشون باشه زندگی ...

ربطی اینه که کار و امکانات نباشه بهشت معنایی نداره کار خیلی مهمه

ویلام موقتیه واسه تفریح

اخرش باید برگردی جایی که کارت هست

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

نه بابا چیه همش رطوبت بعدم خیلییییی شمال کثیفه منظورم آشغال و‌ایناس تپ حنگلا قلبم میگیره وقتی میبینم ...

بخدا حاضرم کل مشکلاتشو تحمل کنم هرچی باشه از اهواز خیلییی بهتره 

ربطی اینه که کار و امکانات نباشه بهشت معنایی نداره کار خیلی مهمهویلام موقتیه واسه تفریحاخرش باید برگ ...

بهشت واشتباه معنا کردن برات!

هیچکس دوست نداره اونایی ک نام بردی ب دلخواه زندگی کنه هرکی میره اجباره اینو ازهمه کسایی ک رفتن شنیدم اینه ک‌بده!

ا

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

شمال واقعا بهشته روی زمینه

با هیچ جا قابل قیاس نیست

البته اگ کمتر تر بزنن توش

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️