رفتم یه دقیقه دسشویی اومدم نشستم پسرم یکسال نیمشه اومد پیشم دور دهنش سفید بود مثل آرد نون بعد من گفتم حتما نون خورده اومد بوسم کرد بعد من ترسیدم گفتم چیز دیگه نخورده باشه چون سابقه الکل خوردن داره یکبار از رو درآور ورداشته بود الکل پدرمونو در آورد درآوری ک خیلی ارتفاع داره رفتم تو جاش دیدم پلاستیک نون باز کرده رفته پوشکاشم از سطل اشغالی حموم دوتا که دسشویی بد کرده آورده باز کرده دارم میمیرم از اعصبانیت شما بگین با این بچه چیکار کنم فقط اون لحظه میخواستم بزنمش خون بالا بیاره ولی خیلی خودمو کنترل کردم بهش چیزی نگم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باور کن اون فسقلی اصلا حالیش نیست و متوجه بد و خوب کارها نیست، تنها راه مراقبت بیشتر هست
بچه های نوپا کلا همینن فکر نکن فقط شما این مشکل رو دارید
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
بچه زیر ۳ سال خبلی شیطونه همه چیز خطرناک رو باید از دم دستش برداریمنم پسرم دو سالشه و فوق شیطون
خیلی خیلی شیطون هست از دستش خستم روزی هزار دفعه خونه جمع میکنم پنج بار در روز شاید بیشتر جارو میکشم این کارش دیگه زیادی بود از موقع بدنیا اومدنش دارم میکشم واقعا داره عذابم میده