2777
2789
رولی اصلا بدرد نمیخوره فقط وقت و هزینه تو هدر میدی

امتحان کردین شما گلم؟اخه یه گروه لیزر دارم که مال تیتانیومه میگن راضی هستن ولی خب خیلیام میگن رولی خوب نیست دو دل شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انجام دادم نتیجه هم گرفتم برای پر موها جواب نیست من موهام کم بود خوب بود برام شاتم ی ایرادی داره لکه میندازه برا پوست بعد ی مدت سفید پوست ها دچار لک میشن برا گندمی ها شات بهتره 

امتحان کردین شما گلم؟اخه یه گروه لیزر دارم که مال تیتانیومه میگن راضی هستن ولی خب خیلیام میگن رولی خ ...

آره من دو مدل رولی امتحان کردم یکیش تیتانیوم بود جدا از اینکه موهاتو فقط تو فاز خواب میبره و نتیجه قطعی نمیگیری از لحاظ بهداشتی هم تایید شده نیست حتی اگه روش کاور بکشن

من انجام دادم نتیجه هم گرفتم برای پر موها جواب نیست من موهام کم بود خوب بود برام شاتم ی ایرادی داره ...

منم می‌خوام برم تیتانیوم ولی بعضیا میگن رولی خوب نیست دو دل شدم.شما الان تو شارژ رفتین؟

آره من دو مدل رولی امتحان کردم یکیش تیتانیوم بود جدا از اینکه موهاتو فقط تو فاز خواب میبره و نتیجه ق ...

مرسی گلم.اپراتور نمی‌گفت چرا نتیجه نگرفتین؟تنبلی تخمدان و مشکلات هورمونی نداشتین؟

منم می‌خوام برم تیتانیوم ولی بعضیا میگن رولی خوب نیست دو دل شدم.شما الان تو شارژ رفتین؟

من ماه بعد اولین موعد شارژمه و تا الان هم اصلا اصلاح نکردم نمیگم در نیومده مو اومده اما اینقدر نیست که بخواد تو ذوق بزنه 

پر مو هستی؟؟؟ 

مرسی گلم.اپراتور نمی‌گفت چرا نتیجه نگرفتین؟تنبلی تخمدان و مشکلات هورمونی نداشتین؟

نه مشکل هورمونی نداشتم اینجور نبود که نتیجه نگیرم موهام خیلی کمتر شدن ولی وقتی رفتم تو شارژ یهو بیشتر از قبل برگشتن بعدها که پرس وجو کردم گفتن ماهیت دستگاه های رولی همینه فقط موها رو تو فاز خواب میبره روی فولیکول مو تاثیر آنچنانی نداره

من ماه بعد اولین موعد شارژمه و تا الان هم اصلا اصلاح نکردم نمیگم در نیومده مو اومده اما اینقدر نیست ...

موهام متوسطه.نه کم مو نه پر مو

با پودر هم تمیز میکردم تا الان که موهام زیادو ضخیم نشن