2777
2789
عنوان

پریودم عقب افتاده

100 بازدید | 17 پست

من ۳۸ روزه که پریود نشدم و رفتم آمپول پروژسترون زدم و تماس جنسی یا رابطه جنسی هم نداشتم فقط هفته های پیش با یه نفر رفتم دیت و فقط دسمتو گرفت و دستش رو انداخت دور گردنم تازه من لباس پوشیده بودم تنها تماس پوست با پوست این بود که دست همو گرفتیم همین و از اون موقع پریودم عقب افتاده درصورتی که من هرماه پریودم منظم بود این ماه اینجوری شده خیلی می‌ترسم و دچار وسواس فکری شدم 🤦‍♀️ اگه اون طرف یک ساعت قبل خودارضایی کرده باشه و دستاش و نشسته باشه ممکنه به دست من منتقل کرده باشه ؟

تعداد رای : 4
نظرسنجی
استرس زیاد و وسواس فکری
2
50%
بهم ریختگی هورمون ها
1
25%
بارداری
1
25%

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

؟؟؟

خدا وکیلی این افکار از کجا به ذهنتون میرسه 

اگر اینقدر اطلاعاتت پایینه لطفا و خواهشا وارد رابطه نشو

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

مگه طرف کرده افشانی کرده باشه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

اطلاعاتم پایین نیست فقط ocd دارم 😐

پس خیییلی شدیده دیگه 

باید دارو مصرف کنی

نه بخدا من تا حالا چنین تجربه ایی نداشتم

چند سالته؟؟

بارداری فقط و فقط با رابطه جنسی اتفاق میفته .

برو سونوگرافی بده احتمالا تنبلی تخمدان داری 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
چند سالته؟؟بارداری فقط و فقط با رابطه جنسی اتفاق میفته .برو سونوگرافی بده احتمالا تنبلی تخمدان داری

۲۲ من اصلا تا دفعه پیشم پریودم منظم بود آخه تنبلی تخمدان که یهو نمیاد 

۲۲ من اصلا تا دفعه پیشم پریودم منظم بود آخه تنبلی تخمدان که یهو نمیاد

چرا یهو میاد ، من همیشه منظم بودم یه بار عقب افتاد اهمیت ندادم ،ماه بعد باز عقب افتادم ،رفتم سونو گفت تنبلی .

شمام وقتی باکره هستی معنی نداره بارداری

چرا یهو میاد ، من همیشه منظم بودم یه بار عقب افتاد اهمیت ندادم ،ماه بعد باز عقب افتادم ،رفتم سونو گف ...

اخه علائمم عین بارداری مثلا سینه ها من وقتی فشار میدم قسمت بالاییش درد میگیره زیر شکمم اون اطرافش وقتی فشار میدم درد میگیره و دل درد های خیلی خفیف میاد و میره بعضی وقتام نفخ 😐🤦‍♀️

اخه علائمم عین بارداری مثلا سینه ها من وقتی فشار میدم قسمت بالاییش درد میگیره زیر شکمم اون اطرافش وق ...

دوست داری باردار باشی؟؟