2777
2789
عنوان

گدازاده🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 46 پست
میگه ند تند عوض کن واسه هرچی ی بهونه داره بچه ی ساله ک شلوار و پوشکشو خودش درمیاره من چطوری کهنش کنم

میدونم چی میگی میگم که حق داری ولی اینجوری تند رفتن بدتر میشه زندگی مشترک همینه دونفر از دوتا خانواده مختلف اومدن تو یه خونه هزاررر مشکل هست طبیعی هم هست یکم آرومتر باش عزیزم حالا ایندفعه بگیر تا چن روز دیگه ارومتر میشه میگیره با ارومی بگو نمیتونم بگو کلا دوسال پوشک میشه توکه گرفتی این چن ماهم بگیر دستتم درد نکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اول اینطور نبود یعنی ؟ کسی که اینطوریه یعنی از اول اینطور بوده 

من هر خصلتیو میتونم تحمل  کنم جز خساست 

من از اول گفتم به شوهرم بچم بدنیا اومد شیرخشکی شد خارجی قبول کرد الانم دوسال ونیمشه از شیرخشک نگرفتمش شیرخشکشم هرقوطی ۱۹۰۰   روزی ۷۰۰تومن فقط ازش میگیرم بچمو میبرم بیرون براش خرید میکنم الکی هرچی بچم برداره منم میخرم دیروز دید یه خانمه داره لیف میفروشه رفت دوتا همینطوری برداشت شوهرم همون لحطه زنگ زد گفتم عسل لیف برداشته کرده دستش نمیده گفت خب پول زنه رو بده ولش کن گفتم لیفهاش خوب نیست گفت عیبی نداره هنوزم بچم پوشکیه 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

از اول اینطور نبود یعنی ؟ کسی که اینطوریه یعنی از اول اینطور بوده من هر خصلتیو میتونم تحمل کنم جز خ ...

اره همیشه خسیس بود 

از این زورم میگیره ک میگه دوتا دیگه هم میخوام

من گو بخورم از این بی پدر بچه بیارم

از اول اینطور نبود یعنی ؟ کسی که اینطوریه یعنی از اول اینطور بوده من هر خصلتیو میتونم تحمل کنم جز خ ...

دخترم شیر خشکی شده ۳ ماهشه

خارجی چه برندی میدی میسازه بهش؟

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اره همیشه خسیس بود از این زورم میگیره ک میگه دوتا دیگه هم میخواممن گو بخورم از این بی پدر بچه بیارم

خب کاش از اول بهش میگفتی یا خساستو بزار کنار تا بچه بیارم وگرنه نمیارم البته دیگه گذشت اما اینو به کسایی میگم که میخان بچه دار بشن وشوهراشون خسیسه بعدا اون بچه اذیت میشه تو زندگی بزرگتر میشه میره بیرون چیزی میخاد مهد میره مدرسه میره دوچرخه میخاد تو دلش میمونه 

خداروشکر شوهرم مثل خودمه 

اما خب یه اخلاقهای بدیم داره نمیشه گفت صددرصد عالیه زود عصبی میشه 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

دخترم شیر خشکی شده ۳ ماهشهخارجی چه برندی میدی میسازه بهش؟

گلدن گات الان عکسشو میفرستم 

سرلاک هم خواستی بگو عکسشو بفرستم 

گلدن گات الان عکسشو میفرستم سرلاک هم خواستی بگو عکسشو بفرستم

راحت گیر میاد ؟

گلدن گات میگن یهو کم میشه 

اره ممنون میشم عزیزم

شیر خشک sma چطوره؟

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

راحت گیر میاد ؟گلدن گات میگن یهو کم میشه اره ممنون میشم عزیزمشیر خشک sma چطوره؟

Sma هم خوبه اما خب دکتر بچم گلدن رو از سیمیلیاک گلد بیشتر قبول داره 

اولش سیمیلیاک گلد گرفتیم چندروزش بود بعد که بردیم دکترش دیدیم دونه می نه واذیته دکترش گفت الرژی داره به پروتیین گاوی گفتیم سیمیلیاک میدیم گفت بجاش گلدن بدید شیرخشک بز و چندبرابر بهتره من تهرانم از دنیای سیسمونی خیابون بهار حصوری شوهم میگیره چون به محل کازش نزدیکه همیشه هم از اول که چندروزش بود تالان تونستیم بگیریم یوقتهایی کمیاب شد پارسال عید اما پیدا کردیم خیابون بنی هاشمم داره الان که فراوونه ما ۷۰۰ بود اولین بار بچم چندروزش بود گرفتیم تو این دوسال ونیم  رفت رو قیمت الان شده ۱۹۰۰

دخترم شیر خشکی شده ۳ ماهشهخارجی چه برندی میدی میسازه بهش؟

دقیقا پول داره همین الان 300 میلیون تو حسابشه

عجبببب بگو نگه داشتی برای سر گورت بعدم همون سیصد ماهانه سود میاد بگو سودش رو بده همین خورد خرجها رو کنم