2777
2789
عنوان

میخام با دوست پسرم تموم کنم

154 بازدید | 18 پست

میخام با دوست پسرم تموم کنم چی بهش پیم بدم 

البته رابطمون جدی بود ولی به دلایلی نمیتونم باهاش ادامه بدم می‌خوام به خودشو مامانش پیم بدم تموم کنم

مامانش چرا

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میرسه با دوستای معتادش میگرده اینم می‌کشه اصلا ترک نمیکنه بخاطرم

یا خدا 

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
به نظرم تماس بگیر بگو. با پیام تموم نکن. بگو صلاح رو اینجوری میدونم و براش دعای خیر و سلامتی و خوشب ...

🙂💔پیم بدم چی میشه آخه گریم میگیره خیلی دوسش دارم ولی نمیدونم کنار بیام با بعضی مثائلش