2777
2789
عنوان

همه میگن رها کن

104 بازدید | 17 پست

که چی رها کردم الان رفت الان چی به دست آوردم خوشحالم زندگیم بهتر شده حس تنهایی و حس بد غم ناراحتی ترس دلتنگی به دست آوردم 

فقط حرفه رها کن

همه چیز درست میشه

بستگی داره باید بری جلو بسازی باید قبل رها کردن فکر کنی ببینی چی بهت میرسونه نه فقط بگی شاید میرفتیم جلو بهتر بود یا چون الان خوبه فکر کنی توهم بودی خوب بود  سخته من تازه میخام رها کنم برام شدیدا سخته حس میکنم خیلی باخت میدم ولی حس میکنم باید اینکارو کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره باید بری جلو بسازی باید قبل رها کردن فکر کنی ببینی چی بهت میرسونه نه فقط بگی شاید میرفتیم ...

من عشق یک طرفه بود و مجبورم بودم رها کنم ولی الان هیچ حسی به زندگی ندارم هیچ حسی به کسی ندارم و فقط داره بهم سخت میگذره

همه چیز درست میشه

حداقل زندگی قابل تحمل بود واسم کسی که دوسش داشتم بود تو زندگیم

باید زمان بگذره تا حالت عادی بشه، و فرد مناسبتو پیدا کنی

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
مسئولیت وعواقب تصمیماتتو بپذیر

پذیرفتم می‌دونم من میگم این کسایی که تو اینستا میان درس زندگی میدن همش از رها کردن حرف میزنم چرا نمیگن بعدش چیکار کنیم

همه چیز درست میشه

من عشق یک طرفه بود و مجبورم بودم رها کنم ولی الان هیچ حسی به زندگی ندارم هیچ حسی به کسی ندارم و فقط ...

عزیزم میخاستی بمونی که چی بشه؟ چیزی از دست ندادی علاقت بوده

من الان ۸ سال زمان گذاشتم که امروز ب این پی ببرم این ادم منو نمیخاد چیزیو از دست ندادی فعلا غم عشق داری میگذره 

پذیرفتم می‌دونم من میگم این کسایی که تو اینستا میان درس زندگی میدن همش از رها کردن حرف میزنم چرا نمی ...

چرا هست فعلا تو اکسپلورت ایناس یکم برو سمت درمان میاد خودش من الان اکسپلورم شده  یارم ب زیر نسترن🥲

می‌دونم به هرحال اون حرفام روی تو تاثیر داره دیگه

تا یه سنی بله قبول دارم تاثیر داره، ولی سعی کن همیشه خودت سبک سنگین کنی و تصمیم بگیری تو زندگیت اینجوری هیچوقت پشیمونی نداره تهش میگی خودم کردم 

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پذیرفتم می‌دونم من میگم این کسایی که تو اینستا میان درس زندگی میدن همش از رها کردن حرف میزنم چرا نمی ...

زیاد به حرفای انگیزشی و روانشناسی کلیشه ای توجه نکن سعی کن تحت تاثیر قرار نگیری اصلا دیدی رد کن بره اینچیزا برای تفکر فعالانه ی آدم خیلی مخربه 

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40