2777
2789
بهش میگم مثل خودشون جواب بده میگه نمیشه ناراحت میشن

نگران‌نباش‌به مرور زمان‌یاد میگره که ناراحتی دیگران‌زیادم مهم‌نیست،دختر منم‌اینجوری بود ولی الان‌یاد‌گرفته که باهرکسی‌مثل خودش‌رفتار کنه یا کلا‌بی تفاوت باشه

نگران‌نباش‌به مرور زمان‌یاد میگره که ناراحتی دیگران‌زیادم مهم‌نیست،دختر منم‌اینجوری بود ولی الان‌یاد ...

سعی کن‌اینجور چیزا رو براش بزرگ‌جلوه ندی،بذار راحت عبور کنه از کنارشون‌چون‌جامعه ما پراز ‌آدم های سمی‌هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به دخترت بگو دخترم به نظرت تو آدم کثیفی هستی ؟ میگه نه بعد بگو درسته منم همین فکر رو میکنم همدلی کن ...

همش میگفت مامان بهش چی بگم 

گفتم خودت بهتر میتونی جواب بدی 

میگه فردا به وسیله هام دستش بخوره بهش میگم نکن خوشم نمیاد 

این نهایت بی ادبیشه فکر میکنه طرفو خورد میکنه با این حرف 

خیلی حساس و دلرحمه نمیدونم باهاش چیکار کنم

نگران‌نباش‌به مرور زمان‌یاد میگره که ناراحتی دیگران‌زیادم مهم‌نیست،دختر منم‌اینجوری بود ولی الان‌یاد ...

چند سالشه دخترت 

دختر من سه ساله مدرسه میره هنوز این رفتارا براش عادی نشده

چند سالشه دخترت دختر من سه ساله مدرسه میره هنوز این رفتارا براش عادی نشده

۱۲‌سال الان‌سه ساله که‌دیگه یاد‌گرفته باهمه نباید مهربون‌باشه.،پروژه زمان‌بری بود ولی ‌خوب جواب داده  

پس خوبه هنوز وقت هست

آره فقط بهش یاد‌بده که بی تفاوت باشه‌وهرجاهم‌که‌لازم‌بود از حقش دفاع کنه،چون‌بخواد با‌همه درگیر‌بشه‌و جواب همه دو بده تبدیل میشه به‌بچه پرخاشگر و عصبی

آره فقط بهش یاد‌بده که بی تفاوت باشه‌وهرجاهم‌که‌لازم‌بود از حقش دفاع کنه،چون‌بخواد با‌همه درگیر‌بشه‌ ...

بهش میگم حرفاشون مهم نیست اونا اینجوری تربیت شدن تو بهشون فک نکن

ولی تا وقتی میخوابه هی میگه چی گفتن و این چی جواب داد 

بنظرت چرا انقد حرفاشونو تکرار میکنه؟

بهش میگم حرفاشون مهم نیست اونا اینجوری تربیت شدن تو بهشون فک نکنولی تا وقتی میخوابه هی میگه چی گفتن ...

عزیز‌دلم‌،ناراحت شده‌دیگه‌ولی بهش‌بگو مامان‌‌اون‌خودش کثیفه که‌تو‌روهم‌اینجوری دیده مشکل از دوستته‌نه‌از‌شما