2777
2789
عنوان

واییی

67 بازدید | 4 پست

واییی چقدر ایتا مزخرفه 

من بخاطر کانال مدرسه  برادرم مجبوری نصب کردم بعد گفتم بزار ببینم چه مدل کانالیی داره ‌...

ترویج کودک همسری طرف زده ۱۴ ازدواج کردن خیلی خوشحالم  با اقاییی 

فرزند آوری ۱۰ تا آورده میگه وایی چقدر همه چی عالیی 

وایی مغزم سوت کشید بقیه چیزارو بگم تعلیق میشم....

رها هستم.....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂ازتبادل نظر خوش حال میشم... ولی اگه جوابتون رو ندادم از دوحالت خارج نیست یا ندیدم پیامتون رو پیشاپیش عذر میخوام🤍یا تو تایپک آنلاینم و جوابتون رو نمیدم یعنی حتی لایق تبادل نظر نیستید....🌱🦋عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چو لبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍

وایی اره😑

بخدا حالم بهم خورد خیلی چیزای دیگه هم بود ترسیدم بگم تعلیقی ....

رها هستم.....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂ازتبادل نظر خوش حال میشم... ولی اگه جوابتون رو ندادم از دوحالت خارج نیست یا ندیدم پیامتون رو پیشاپیش عذر میخوام🤍یا تو تایپک آنلاینم و جوابتون رو نمیدم یعنی حتی لایق تبادل نظر نیستید....🌱🦋عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چو لبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

کل برنامه های ...مزخرفن

آفرین دقیقااا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز