2777
2789
عنوان

خانما متاهل کمک

67 بازدید | 4 پست

سلام

خانمای متاهل لطفا کمکم کنن

من الان نزدیک به دو ماه وام ازدواجمو ریختن و بعد ی مدت من وامم رو بدون اینکه بگم به همسرم دادم به داداشم که امتیاز جمع کنه واسه وام( این داداشم دستش تنگه و خدایی با تموم دست تنگیاش همیشههههه خدا کمکم داده و حامیم بوده از هر لحاظ) منم دیدم مشکل داره گفتم با خودم که تنها باری که میتونم بهش کمک کنم الانه.و بهش پول رو دادم بدون اینکه به همسرم بگم و دلیل اینکه به همسرم نگفتم این بود که اولا بعدا نخواد بگه چرا دادی بعدم اینکه چون قسطاشو خودم میدم اشکالی نداره ولی یکم بعدش بهش اطلاع دادم که پول رو به داداشم دادم.

اینم بگم داداشم گفت در آخر وقتی خواستی جهاز بخری و یا قسطای وامتو خودم میپردازم و پول جایی کم داشتی خودم میدم ب جات.

الان همسرم ازم ناراحته و میگه چرا مثلا من بهت گفتم برو فلان کارو کن با پولات نکردی اما پولتو دادی ب داداشت؟

من اشتباه کردم؟

دشمن راه دورم دردِ دلم زیاده....

نه وقتی پول وام رو خودت یا خانوادت میخواین پرداخت کنی به همسرت ارتباطی نداره چون اون پول برای توعه و برای جهازته بهش بگو من بااون پول باید جهاز میخریدم 

بجای اینکه جهاز بخرم دادم به داداشم هروقتم رفتیم سره خونه زندگیمون جهازمو میارم دیگه به بقیش کاری نداشته باش

آواکادو سایت🥑                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه وقتی پول وام رو خودت یا خانوادت میخواین پرداخت کنی به همسرت ارتباطی نداره چون اون پول برای توعه و ...

داداشمم قراره تا اول ماه پولمو برگردونه بهم.ولی امروز جوری باهام حرف زد و گفت تو منو غریبه دونستی که اینکارو کردی گفتم نکنه اشتباه کردم

دشمن راه دورم دردِ دلم زیاده....

داداشمم قراره تا اول ماه پولمو برگردونه بهم.ولی امروز جوری باهام حرف زد و گفت تو منو غریبه دونستی که ...

نه عزیزم اشتباه نکردی

بگو فکر نمیکردم موضوع مهمی باشه وگرنه بهت میگفتم عزیزم و فلان

آواکادو سایت🥑