2777
2789
نه جدی میگم چن تا خواهر داری

یدونه اونم مامانی تو 

ک ابمون تو ی جوب نمیره😁

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه عزیزم از همه جا بلاکش کردم ولش کن 💔

چرا این کارو میکنی اخه طبق تجربم بهت میگم اشتباه نکن ، صبح میگه مشکل داری و بی دلیل مگه میشه کاری کنی؟

خودتو بدار جاش اون زنگ بزنه بهت الان تو مثلا با خالت حرف بزنی ، یهو بزنه بلاکت کنه از همه جا چی میگی راجب اون پسر ، میگن لاشی و آشغال و بدردنخور و زبالست ک فکر دختر بازی و..... هست توم اگه حرفی داری ک ناراحتت کرده حداقل اول بهش بگو بعد بلاک کن ، اینجور بدبخت خودشم نمیدونه چرا بلاکش کردی

ببخشیدا سرشب کجا بود نیمه شبها شب نصف شده

واسه ما که نیست 😅

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

همین الانم زنگ زدم باز درحال مکالمه بود تموم شد مُرد برام😅

حآلا قصاص قبل جنایت نکن!! اول بپزس شاید واقعا با خانواده ای دوستی کسی میحرفه...مگ هرکی تلفنش شب مشغول بود خیانت میکنه! چنسالته ک انقد هیجانی رفتار میکنی

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
شبت خوش خاله خانوم

شبت بخیر دخمل قشنگم 

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند