2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نکنم برای پسر منم سوراخ شده همسرم میگه نمیشه کاری کرد

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
چرا چسب مخصوص داره بازش کردی توش نبود   اگه گم کردی بعضی فروشگاه ها دارن چسبشو نندازی دور  ...

تورو خدا راست میگی آخه مامانم پارسال گرفته یکی دوماه بازی کرد بعد بادشو گرفتم دیشب آوردم باد بزنم زیادشد ترکید

چرا چسب مخصوص داره بازش کردی توش نبود   اگه گم کردی بعضی فروشگاه ها دارن چسبشو نندازی دور  ...

واقعا . به همسرم میگم ممنون

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
از کجا میشه تهیه کرد چسبشو

بازار یا همونایی که میفروشن   برای پسر منم سوراخ شد خودش تو بسته اش چسب داشت  زدم   ولی دوباره سوراخش کرد  شبیه به چسب نواری هست ولی سفت و محکم تره 

این سایت تعمیرات استخر بادی و خدمات مربوط به استخر های بادی کودک رو انجام میده برای تعمیر ببرید فروشگاه اینتکس

پارسال یه استخر بادی کودک خریدم سه روز بعد پنچر شد خودم رفتم چسب ۱۲۳ خرید و چسبوندم اما بدتر شد دیگه نتونستم درستش کنم بردم نمایندگی اینتکس برام درستش کردن

اره. من استخر بادی دخترمو خودم تعمیر کردم یه چسب به اسم بادی پلاس از اسباب بازی فروشا خریدم. با تیکه طلق ک‌روش هست به صورت دایره ای برش زدم.. اول درز استخر رو یه کم چسب زدم چن دیقه صبر کردم خشک بشه. بعدش به مقدار کم چسب زدم به طلق و روی سوراخ چسبوندم. وزنه روش گذاشتم تا صبح.‌ بعدش دوباره با اون چسب دور تا دور طلق رو چسب زدم ..‌‌الان از روز اولشم بهتر شده