2777
2789
عنوان

با همچین حیوونی چه میشه کرد

320 بازدید | 16 پست

شوهر من برا مهریه محکوم شده همه رو یه جا بده چون شغلش آزاده و پر درآمد، الانم زندانه سه هفتس!!! هم خودش هم پدرش بسیار بسیار ثروتمند !!!!! منم ازش یه بچه دارم که نمیخوانش !! خرجشم نمیدن!! خواستار طلاق هم خودشون بودن و هستن!! زندان رو به جون خرید ولی راضی به پرداخت حق و حقوقمون نیس ! با این جانور چیکار میشه کرد؟؟؟ دو ساله علاف دادگاهام

خیلی خسته شدم ،، کل جوونیم هدر شد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچی انقد بمونه تو زندون تا کونش سابیده بشه

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵                                                                     تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست  تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌

چرامیگه طلاق؟

والا از اول که منو گرفتن شروع کردن به عیب و ایراد گرفتن! از هررررر چیزم! مثال میزنم : من موهام لخت بود ، طبیعتا وقتی میرفتم حموم میومدم بیرون و موهام خیس بود یکم وز میشد ! میگفتن وااااااااااااای چرا اینجوری هستی ما نمیدونستیم موهات اینجوریه!!! منم  میگفتم خشک بشه لخت میشه بازم😐 

خلاصه که از اینجور ایرادای خنده دار ازم میگرفتن و میگفتن تو رو انداختن به ما طلاق بگیر برو 

منم چندین سال تحمل کردم دووم اوردم آخرسر دیگه موافقت کردم گفتم باشه طلاقمو بدین برم،،،، ولی میگن یه قرون مهریه نمیدیم بچتم بردار برو

عجب بیشرفیه.ناراحت شدم .امیدوارم زودتر مشکلت حل بشه.ریختشو نبینی

بیشرف واسه یه لحظشه 

هشت سال عمرمو یه جوری تباه کرد ، باقی موندشم اینجوری تو مسیر کثیف دادگاها هدر میره

تا کی تو زندان می‌خواد بمونه بالاخره که باید بده اینجوری میکنن که تو کوتاه بیای نیا

الان نزدیک به یه ماهه زندانه!!!! آدم روانی هم هست

میترسم سالیان سال بمونه منم اینجا بلاتکلیف بزاره 

بیشرف واسه یه لحظشه هشت سال عمرمو یه جوری تباه کرد ، باقی موندشم اینجوری تو مسیر کثیف دادگاها هدر می ...

خدا ازش نگذره الهی .آبجی گلم غصه نخور این روزا هم تموم میشه.نمیدونم اینا میخان چجوری جون بدن

خدا ازش نگذره الهی .آبجی گلم غصه نخور این روزا هم تموم میشه.نمیدونم اینا میخان چجوری جون بدن

مث سگ قراره سخت جون بدن انشالله ☺️خدا جای حق نشسته بی جواب نمیزاره جنایتشونو مطمینم