2777
2789

دلم میخواد یک شیفت صبح رو کار کنم

ساعت کاریش به نظرتون حدودا چقدره

برام جالبه چون با ادمای مختلف سر و کار داری و کار تمیزیه

همشم میتونی حرف بزنی منم که اهل حرف زدنم 😂😌

به نظرتون کلا چجور شغلیه خوبه یا بد ؟ و اینکه به نظرتون یک شیفت قبول میکنن ؟

برای یه دختر ۱۸ ساله مناسبه ؟

کاربری جدید نیستم ، همتونو میشناسم ، درخواست دوستی اکیدا ممنوع    🌝🕯🪽

اره مناسبه 

ولی خوب طرف هم خانم باشه 

میزان حقوق و ساعت کاری و تعطیلات و ...کامل حرف بزنی اولش

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره مناسبه ولی خوب طرف هم خانم باشه میزان حقوق و ساعت کاری و تعطیلات و ...کامل حرف بزنی اولش

درسته

اره خانوم نباشه که اصلا راحت نیستم

میشه یه اطلاعات کلی از ساعتش بگین 

یه شیفت قبول میکنن به نظرتون

درستهاره خانوم نباشه که اصلا راحت نیستممیشه یه اطلاعات کلی از ساعتش بگین یه شیفت قبول میکنن به نظرتو ...

اره خیلی ها اینجورن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اگه احتیاج مالی نداری نرو بنظرم 

رو خودت سرمایه گزاری کن اگه رشته خوب دانشگاه آینده دار داری رو اون تمرکز کن 

یا یه حرفه آرایشگری یاد بگیر کار کن 

من خودم صندوقدار و کانتر ی کنتاکی بودم یه مدت تو ۱۸ سالگیمم بود واقعا پشیمون شدم 

کار شمع و سنگ مصنوعی هم شروع کردم خیلی هزینه کردم ولی در نهایت جمع شد چون درآمدی نداشت. 

دیدم مابین دوستان کسایی که خدمات زیبایی و آرایشگری هستم درآمد خوبی دارن 

لب کلامم خانوم خودت باشی تو این جامعه خیلی بهتره 

من این راهو رفتم و پشیمون شدم ..... میخواستم به استقلال مالی برسم ولی شخصیتم و روحیم آسیب دید 🫤

اگه احتیاج مالی نداری نرو بنظرم رو خودت سرمایه گزاری کن اگه رشته خوب دانشگاه آینده دار داری رو اون ت ...

ممنون که نظر دادی عزیزم

خوشخال شدم حرفاتو شنیدم

اره پشت کنکورم و میخوام بخونم ولی هی تنبلی میکنم

مشکل مالی نه هیلی

ولی میگم صبحا برم بعد بیام بخونم و رو خودم سرمایه گذاری کنم کوشا تر میشم

بعد از اینم من کلا خیلی دختر خونگی بودم میخوام یکم تجربه کسب کنم 😂

چرا پشیمون شدی عزیزم

از چه نظر گفتی روحی و شخصیتی راضی نبودی و اسیب دیدی ؟

ممنون که نظر دادی عزیزمخوشخال شدم حرفاتو شنیدماره پشت کنکورم و میخوام بخونم ولی هی تنبلی میکنممشکل م ...

فداتشم عزیزم 

منم همش تو خونه بودم و محدود .

تصمیم داشتم یک شیفت کار کنم یک شیفت درس بخونم 

ولی نشد یعنی جنازه جنازه می‌رسیدم خونه 

به اسم تک شیفت قراداد بستم ولی بیشتر دو شیفت باید میرفتم 

چون آشنایی با اجتماع نداشتم بقیه پرسنل و مدیر مجموعه خیلی اذیتم کردن . بیشتر از بقیه کار کردم و حتی گاها مجبور به نظافت بودم درصورتی که قرار داد من کانتر و صندوقدار بود 

در نهایت سر حقوق دادن اذیتم کرد من یک شیفت سمت صندوقدار کانتر قرارداد بستم ماهی ۷۵۰۰ 

بیشترشو دو شیفت بودم و کار دیگم بود ۵ بیشتر بهم نمی‌داد 

ولی در کل انتظار داشتن من همرنگ خودشون باشم و اینکه مدیربت مرد بود واقعا اذیت شدم به شدت 

دیدگاه های دیگرانم نسبت به کار بیرون اینجوری یکم بده 

بدم میومد مشتریا میومدن میگفتن حیف دختر به این خوشگلی نیست تا این ساعت سرپا باشه و..... 

نمی‌دونم منظورمو میفهمی یا نه 

تا زمانی که گرگ نشدی نرو مابینشون🥴 

اعصاب خوردیاشم به کنار چه مالی چه روحی 

حداقل اگه میخوای بری حتما توی همکارات دقت کن ظاهر گولشونو نخور اول کار 🥲🥲💔 

ولی بازم میگم نیاز مالی نداری بچسب به درست و ایندت 

حداقل حسابداری چیزی بیار برو تو شرکت 

توی مغازه ها به نظر من و تجربم جای مناسبی برای خانوم نیست 

اول شخصیتتو در نظر بگیر 

بعدم این حقوقا و اینحوری اذیت کردن ما رو به جایی نخواهد رسوند💔🙂 

ان شالله هر تصمیمی داری موفق باشید 

فداتشم عزیزم منم همش تو خونه بودم و محدود .تصمیم داشتم یک شیفت کار کنم یک شیفت درس بخونم ولی نشد یعن ...

مرسی عزیزم تجربت خیلی بهم کمک کرد

ان شالله همیشه بهترینا برات اتفاق بیوفته عزیزم

اها متوجه شدم کامل حرفتو

اخه ببین میگم همین اول برم حقوق داشته باشم پول دربیارم دستم تو جیب خودم باشه خیلی خوبه

ولی بازم دودلم

کاری که همون اول پول داشته باشه کمه فک میکنم

مثلا ارایشگری ( البته مثلا فقط مژه کاری یا رنگ ) اینا همش اول نیاز به کلی اموزش داره بعدم باید تبلیغ کنی یتا مشتری جمع شه

فک میکنم ریسک داره

بازم نمیدونم