2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 23 پست
درست نیست به کسی بگی قاتل، اونم راجع به بچه خودش. 

چون بچه خودش حق سقط داره پس مامان شما الان شما رو تو این سن بکشه حق داره چون بچه خودشی

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉
کاندوم و قرص 

بعد اونوقت عقلانيه بنظرت 

اون همه هورمون وارد بدنت كني بعد با كاندومم جلوگيري كني

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو‌نی نی سایت رسمه که همه رو‌قضاوت کنیم!!!!البته رسمه جدیده!!!

من کسی و‌میشناسم که با ایودی هم باردار شده انقدر شوکه بود که سه ماه کارش گریه بود دکترش گفته بود دیگه این بچه خدا خواسته خدا خواسته اس!! ادم بی سوادی هم نبود که بگید لابد سواد جلو گیری نداشته

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
بعد اونوقت عقلانيه بنظرت  اون همه هورمون وارد بدنت كني بعد با كاندومم جلوگيري كني

اره وقتی بچه کوچیک دارم عقلانیه 

من باردار بشم نمیتونم سقطش کنم 

ظلم به پسرمه باردار شم الان بدن من بهم بریزه بهتر از اینه که به دوتا بچه ظلم کنم یا یکیشونو بکشم

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بلاخره پیش  میاد بعضی وقتها . باحرفهاتون موافقم واقعا نعمت حیات حقیه که خدا به کسی میده و ما اجازه نداریم حقو ازش بگیریم. ولی بعضی وقتها بعضی خانواده اینقدر شرایط مالی اجتماعی  و فرهنگی و زناشویی و تربیتی و روحی روانی بدی دارن که اگه یه نفر دیگه بهشون اضافه نشه بهتره که خب اینقدر وضعیت فجیعی کمترپیش میاد

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
اره وقتی بچه کوچیک دارم عقلانیه  من باردار بشم نمیتونم سقطش کنم  ظلم به پسرمه باردار شم ...

خب هر كسي يه طرزفكري داري نظر شمام كاملا محترمه 

ولي بنظر من عقلاني نيس 

يه راه ديگه پيشنهاد بده

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
تو‌نی نی سایت رسمه که همه رو‌قضاوت کنیم!!!!البته رسمه جدیده!!! من کسی و‌میشناسم که با ایودی هم بارد ...

من دکتر رفتم واسه ای یو دی ام پرسیدم گف بازم باید با کاندوم جلوگیری کنی چون ای یو دی ام درصد خطا داره

زن عموی خودم لوله هاشو گره زدن دکترشم گف باید بازم جلوگیری داشته باشی

جلوگیری نکرد باردار شد سقط کرد😐

تنها راه مطمئن اینه کاملا لوله هارو قطع کنن

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
خب هر كسي يه طرزفكري داري نظر شمام كاملا محترمه  ولي بنظر من عقلاني نيس  يه راه ديگه پيش ...

چرا عقلانی نیست؟؟

تو میتونی سقط کنی